‘Gürsulu bayanlar Bursaspor ile tanışacak!’

31.08.2018
A+
A-

Gürsu Bursasporlular Derneği ve Uludağ OSB’nin ortak projesi ile 120 bayan ve kız öğrenci, bu hafta oynanacak olan Bursaspor-Beşiktaş maçı için Timsah Arena’ya gidecek.

Gürsu Bursasporlular Derneği yöneticileri İlker Şahin, Veysel Uysal, Vedat Ok ve Ali Akbulut, dernek başkanı Erkan Yürümez başkanlığında toplanarak son hazırlıkları masaya yatırdı.

Başkan Yürümez; “Gürsumuz’da Bursaspor’un bayrağını dalgalandırmanın şerefini yaşıyoruz. Genç Timsahların bizden bir talebi oldu. Biz de konuyu ilçemizin gururu Uludağ OSB yönetimine açtık. Olumlu bir görüşmeden sonra 120 bayan kardeşimiz için adım attık. Dernek olarak sadece Bursaspor için projeler üretmiyoruz. Erasmus projelerine odaklandık. Bu projelerin meyvelerinden biri olan Yüksel Bodur İlkokulu Kütüphanesi’ni bu ay içinde açıyoruz. Bugüne kadar bizleri yapmış olduğumuz çalışmalarda sonuna kadar destekleyen Gürsu esnafımıza, belediye başkanımız Mustafa Işık’a, sanayici ağabeyimiz Yunus Aydın’a, Bursaspor başkanımız hemşerimiz Ali Ay’a ve yönetimine vermiş oldukları destek için teşekkür ederim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.