GÖRSİAD’dan Turgay Erdem’e ziyaret

GÖRSİAD’dan Turgay Erdem’e ziyaret
18.01.2019
A+
A-

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, Nilüfer’i nasıl daha iyi yönetecekleri konusundaki çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini söyledi.

Görükle Sanayici ve İş Adamları Derneği (GÖRSİAD) Yönetim Kurulu ve üyeleri, Turgay Erdem’i ziyaret ederek, belediye başkan adaylığının hayırlı olması dileğinde bulundu.

GÖRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Doğangün, Nilüfer Belediyesi’nin sanayicilerin de yanında olduğunu belirterek, mart ayında kurmayı hedefledikleri organize sanayi bölgesi (OSB) için Erdem’den destek istedi.

Kent yöneticileriyle iletişim halinde olmanın önemine de değinen Doğangün, CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Erdem’e konukseverliği için teşekkür etti.

Ziyarette Görükleli işadamlarının sorun ve çözüm önerilerini dinleyen Erdem, Nilüfer’in yaşamın, sanatın ve tarımın yanı sıra sanayinin de merkezi olduğunu vurguladı.

Turgay Erdem, sanayide uzlaşmanın önemine dikkati çekerek şunları söyledi:

“Türkiye sanayileşme konusunda sorunlarını eğitimle aşacak. Bizler de kent yöneticisi olarak Nilüfer’i nasıl daha iyi yönetiriz konusundaki çalışmalarınızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu bakımdan her zaman sanayicinin ve iş gücünün yanındayız. Sanayicilerimizin kentimiz için öneminin farkındayız. İşlerini kolaylaştırıcı, sorunlarına çözüm getirici bir çaba içinde olmaya devam edeceğiz.”

GÖRSİAD temsilcilerinin ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getiren Erdem, “OSB olma yolunda GÖRSİAD’a ruhsat, tasarım, altyapı ve uygulama konularında gereken desteği sunacağız. Sorunları ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.