GÖKÇELİK, GDS markası ile Almanya’da

GÖKÇELİK, GDS markası ile Almanya’da
27.04.2018
A+
A-

Almanya’nın Hannover şehrinde düzenlenen ve 23 Nisan’da kapılarını açan CeMAT Uluslararası Lojistik Fuarı’na Bursa’dan Gökçelik şirketi de katıldı. Raf ve depolama sistemleri alanında üretim yapan Gökçelik ilk kez katıldığı fuarda GDS markası ve depolama sistemleri ürünleri ile yer aldı.

Almanya’nın fuar kenti Hannover, 23 Nisan’da başlayan ve 27 Nisan tarihine kadar açık kalacak olan, dünyanın en büyük sanayi fuarına ev sahipliği yapıyor. Meksika’nın partner olduğu Hannover Sanayi Fuarı bu yıl CeMAT Lojistik Fuarı ile birlikte ilk kez eş zamanlı olarak gerçekleştiriliyor ve Hannover Messe başlığı altında birleştiriliyor.

Fuar izlenimlerini aktaran Gökçelik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aras fuarda bekledikleri ilgiyi gördüklerini kaydederek “Hannover uluslararası bir arena, 2017 yılında gerçekleştirdiğimiz Endüstri 4.0 tabanlı üretim tesisimizde yeni markamız GDS ile dünya pazarına sürdüğümüz ürünlerimiz için bu fuarın iyi bir tanıtım fırsatı olduğunu düşünüyoruz. Global rakiplerimiz ile kıyaslama yapmak imkanı yakaladığımız bu fuarda aldığımız siparişler ve olumlu geri dönüşler çalışma motivasyonumuza katkı sağladı” dedi.

Her yıl düzenlenen ve Gökçelik’in de yer aldığı fuara Türk firmaları da ilgi gösterdi. Dünyanın en büyük sanayi fuarı niteliğinde olan Hannover Uluslararası Sanayi Fuarına bu yıl 75 ülkeden 5 binin üzerinde firmanın katılması bekleniyor. Fuarda 109 firmayla temsil edilecek olan Türkiye, katılım sayısı bakımında da dokuzuncu sırada yer alıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.