Gökçelik çalışanları geleneksel iftar yemeğinde buluştu

Gökçelik çalışanları geleneksel iftar yemeğinde buluştu
06.06.2018
A+
A-

“Rafın Olduğu Her Yerde” sloganı ile raf sektöründeki başarısını katlayarak sürdüren Gökçelik A.Ş. geleneksel olarak düzenlediği aile iftarında çalışanlarıyla bir araya geldi.

Sheraton Hotel’de düzenlenen organizasyon, çalışanlar ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Gökçelik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aras, iftara katılan tüm misafirlerine teşekkür ederek başladığı konuşmasına “İnsanlar arasında dayanışma ruhunun, yardımlaşmanın, birlik ve beraberliğin pekiştirilmesine vesile olan Ramazan ayı, sahip olduğumuz nimetlere şükretmemiz gerektiğini bizlere hatırlatır. Bizler birbirimize tebessüm etmeyi unutmadan, birbirimize saygı ve hoşgörü göstererek bu güzel ayın amacına ulaşmasını sağlayabiliriz. Bu güzel akşamda siz değerli Gökçelik ailem ile aynı sofrayı paylaşmaktan mutluluk duyduğumu belirtirken hepinize hoşgeldiniz” diyerek sözlerine devam etti.

Son yıllarda gerçekleştirilen yatırım hamleleri ile ilgili de bilgiler veren Aras, “Yatırım hamlelerimiz ile bir yanda işimiz büyüyor, ancak beraberinde sorumluluğumuz da artıyor. Çalışanlarımıza karşı, ailelerimize karşı, tedarikçilerimize karşı, ülkemize karşı ve devletimize karşı sorumluluklarımız var. Çok şükür bugünlere mahcup olmadan gelmeyi başardık. Bugünden sonra da aynı şevkle çalışarak Gökçelik’i hep birlikte büyüteceğiz” dedi.

Dünya ile entegre olmak için gerçekleştirdikleri en son yatırımlarına değinen Yalçın Aras, Endüstri 4.0 hamlesi ile teknolojiye ve insan kaynağına yatırım yapmaya devam ettiklerini ifade etti.

Aras, “Gökçelik’in uluslararası rekabette önemli bir oyuncu olmasını sağlamaya çalışıyoruz. Bugün ihracatta 50’ye ulaşan ülke sayımızı arttırmaya devam edeceğiz. Yerli sanayici büyüdükçe ülkemiz de büyüyecek” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.