Gemlik’te ‘LÖSEV hayat verir’ dediler

Gemlik’te ‘LÖSEV hayat verir’ dediler
09.07.2018
A+
A-

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Gemlik İskele Meydanı ve Kumla Yunuslar’da açtığı stantlarda vakıf çalışmalarını anlattı, yeni gönüllüler ile tanıştı.

Ülkemizde 1998 yılında Prof. Dr. Üstün Ezer tarafından kurulan ve 20 yılda sayısız lösemi hastası çocuğun iyileşerek hayatlarına devam etmesini sağlayan LÖSEV, kurduğu stantlarda Gemlikliler ile bir araya geldi. İskele Meydanı ve Kumla’da kurulan stantlara Gemlikli önde gelen isimleri de ziyarette bulundu.

YAKLAŞIK DÖRT MİLYON GÖNÜLLÜ!

Akşam saatlerine kadar açık kalan stantlarda Gemliklilere LÖSEV’in çalışmaları anlatıldı. Ayrıca gönüllü olmak isteyenlere çalışmalar hakkında bilgi verildi. Gemlikliler stant önünde serilen beyaz örtü üzerine el izlerini bastılar ve isimlerini yazdılar. Örtünün Ankara’daki LÖSEV hastanesine hatıra olarak göndereceği öğrenildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan LÖSEV yetkilileri, vakfın Türkiye genelinde 30 bin hastaya gerek tıbbi gerekse maddi ve manevi destekte bulunduğunu belirterek LÖSEV’in resmi olarak dört milyona yaklaşan gönüllüleri ile çocuklara umut olmaya devam ettiğini söylediler. (Mustafa Emre ÖZGEN – GEMLİK)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.