Gemlik’te en uzun zeytinli kahvaltı sofrası kuruldu

08.09.2018
A+
A-

Gemlik Kaymakamlığı, Gemlik Belediyesi ve Gemlik Kent Konseyi ile birlikte organize edilen 4. Uluslararası Gemlik Zeytini Festivalinde bir ilke imza atılarak, en uzun zeytinli kahvaltı sofrası kuruldu.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı sahil şeridinde sabah 10:00’dan itibaren başlayan etkinlikte alanı dolduran kalabalık, aynı sofrada bir araya gelmenin heyecan ve mutluluğunu yaşadı.

Alandaki vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “İskele meydanında buluşarak 5000 kişilik uzun bir kahvaltı sofrasında buluştuk. Türkiye’nin 81 ilinden gelen gençlerimiz, farklı ülkelerinden gelen misafirlerimiz ve Gemlikli hemşehrilerimiz böylesine farklı bir etkinlikte bir araya gelmekten son derece mutlu oldular. İnşallah seneye bu sayıyı arttırmayı hedefliyoruz. Bu sene festivalimize çok daha fazla katılım, çok daha fazla ilgi var. Amacımız siyah incimizi dünyaya tanıtmak. Böyle farklı etkinliklerle de hem insanlarımız mutlu ediyoruz hem de zeytinimizin tanınmasına katkı sağlıyoruz” dedi.

Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam ve ilçe yönetimi, İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı, İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce, Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Bozkurt, muhtarlar ve 81 İlden gelen genç temsilciler’in yanı sıra STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinlik, günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.