Gelecek Partisi’nden flaş iddia

Gelecek Partisi’nden flaş iddia
05.05.2020
A+
A-

Gelecek Partili yetkililer, AKP içerisinde çok sayıda mutsuz milletvekili olduğunu ve bu vekillerden bazılarının Genel Başkanları Ahmet Davutoğlu ile temasa geçtiğini aktardı.

Tarafsız Haber Ajansı’ndan Mehtap Gökdemir’in haberine göre, Gelecek Partisi Genel Merkez yetkilileri önemli bir iddia ortaya attı. Buna göre, AKP içerisinde çok sayıda milletvekilinin huzursuzluk içerisinde olduğu ve bu vekillerin Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile temasa geçtiği aktarıldı.

Haberde, Gelecek Partili yöneticilerin, “AK Parti içerisinde huzursuz, mutsuz, sıkıntı yaşayan çok vekil var. Bir kopuş başladığı zaman arkası çok yoğun geleceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandığı iddia edildi.

ERKEN SEÇİM ÖNGÖRÜYORLAR

Öte yandan Gelecek Partisi yetkililerinin erken seçim öngördüğü belirtilerek, “Yapılan çalışmalara baktığımızda bir erken seçim sinyali gözüküyor. Erken seçimin sinyalleri veriliyor. Bir hazırlık var. Bu seçim 2021 yılında Mart, Haziran ya da Temmuz’da olur ama 2021 yılı içerisinde muhakkak bir seçim gözüküyor” ifadelerini kullandığı kaydedildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.