Gelecek Partisi: Kanal İstanbul, Türkiye’nin gerçek gündemi değil!

Gelecek Partisi: Kanal İstanbul, Türkiye’nin gerçek gündemi değil!
02.01.2020
A+
A-

Gelecek Partisi Sözücüsü Selim Temurci basın toplantısı düzenledi. Temurci, “Türkiye’nin gerçek gündemi Kanal İstanbul değil” dedi.

Selim Temurci’nin açıklamalarından satır başları:

Geleceğe umutla bakan, müreffeh ve mutlu bir Türkiye hepimizin arzusudur. Milletimizin beklentileri, sokağın gündemi her zaman Gelecek Partisi’nin gündemini belirleyecektir.

Politika İzleme Kurulumuz ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyoruz. Kurduğumuz bu yapı ülkemizdeki sorunları ve bu sorunların çözümlerini de kamuoyuyla paylaşacaktır.

Kanal İstanbul dahil ülkemizde tartışılan birçok konunun, milletimizin gerçek gündemi olmadığını, milletin gerçek gündeminin üstünü örtmek mümkünse üstünü örtmek için ülkeyi yönetenler tarafından gündeme getirildiğini düşünüyoruz.

Kanal İstanbul ile ilgili raporumuzu yarın kamuoyuyla paylaşacağız. Bizim şehircilik anlayışımızın temelinde adil ve katılımcı bir planlama gelmektedir. Yaşam hakkı ranttan her zaman üstündür.

Bu ülkenin birincil gerçek gündemi adalette, yargı sisteminde yaşadığımız krizlerdir. Adalete güvenin kalmadığı yerde, yargının bağımsızlığının sorgulandığı bir ortamda devletimizin bekası nasıl sağlanacaktır? Cumhurbaşkanlığı sistemiyle birlikte adalet sistemimiz adeta yerle bir edilmiştir.

Ne denli gizlenmeye çalışılırsa çalışılsın memleketimizin en önemli sorunu ekonomidir. Güven duyulmayan Türkiye ekonomisinin şu anki verileri 2001 verilerini bize hatırlatır olmuştur.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.