Fatih Portakal’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘yalan haber’ yanıtı

Fatih Portakal’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘yalan haber’ yanıtı
26.02.2020
A+
A-

Esenboğa Havaalanı’nda açıklamalarda bulunurken Fox muhabirinin sorusuna sinirlenen ve sonrasında Fox’un yalan haber yaptığını söyleyen Erdoğan’a Fatih Portakal’dan sitem dolu sözler geldi.

Fox TV ekranlarında Ana Haber’i sunan Fatih Portakal, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından tepki verilen hadisenin yalan olmadığını söyledi. Fox için yalan haber paylaşımında bulunduğunu belirten Erdoğan’a seslenen Portakal, kendi söylediği şehit haberinin asılsız olduğunu söylüyorsa kendilerini mahkemeye vermelerini istedi.

Fatih Portakal, Fox Ana Haber’de gündemi değerlendirirken bir eleştiri de Erdoğan’a karşı gönderdi. Tayyip Erdoğan’ın Fox’un sürekli olarak yalan haber yaptığına dair ifadelerine oldukça içerlenen Portakal, kendilerinin yalan haber yapmadığını ve eğer kendi sözlerini hatırlamıyorsa mahkemeye gitmelerini istedi.

BİZ YALAN HABER YAPMIYORUZ

Fox muhabirinin sorusu karşısında sinirlenen Erdoğan, “Fox önce yalan haber yapmayı bıraksın” diyerek muhabir tarafından kendisine yöneltilen “Libya’da birkaç tane şehit var” sözlerini ise es geçti.

Yayında Erdoğan’ın kullandığı sözleri bir kez daha hatırlatan Portakal, Cumhurbaşkanı’nın sürekli olarak kendileri konusunda açıklamalarda bulunduğuna değinerek SGK konusunda da doğru haberlerden yana olduklarını ve her zaman sundukları haberlerinde arkasında olduklarını kaydetti. Haber kanallarının her zaman kaliteli olduğundan da söz eden Portakal, yakın zamanda gazete bile çıkarabileceklerinden bahsetti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.