Ev tekstili sektörü, Bursa’da buluşacak

08.08.2018
A+
A-

Fuarcılık sektörünün lider kuruluşu CNR Holding, ticari ortakları ile sektörel buluşmalar gerçekleştirmeye devam ediyor. Bursa’da yapılacak buluşmada CNR Holding yöneticileri, Türkiye’nin en büyük ev tekstili fuarlarının önemli ticari ortaklarından olan Bursalı firmalarla akşam yemeğinde bir araya gelecek.

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık ile Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) işbirliğinde gerçekleştirilecek “Dünya Piyasasında Son Trendler ve İhracat” temalı sektör buluşmasında, CNR Holding tarafından hayata geçirilen ev tekstili fuarlarının ihracata sağladığı katkı, Türk ev tekstili sektörünün dünü ve bugünü, fuarların ülke ve katılımcı firmaların ihracat oranlarına kattığı değerler ele alınacak.

Türk ev tekstili sektörünün dünyada daha iyi bir konuma gelmesi için yapılması gereken atılım ve yeniliklerin de ele alınacağı organizasyon, 15 Ağustos 2018 Çarşamba günü Hilton Bursa – Balo Salonu’nda gerçekleşecek. Yemekte, CNR Holding İcra Kurulu Başkanı Ali Bulut, Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Aydın, Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB) Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Taşdelen Engin, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ve aynı zamanda programın moderatörlüğünü de üstlenen Akademisyen Prof. Dr. Emre Alkin’in sektör ile ilgili değerlendirmeleri de yer alacak.

PROGRAM : Tarih: 15 Ağustos 2018 Çarşamba Yer: Hilton Bursa – Balo Salonu Saat: 19:00

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.