Etimesgut Belediye Başkan Adayı Celal Çelik’ten Erdoğan hakkında suç duyurusu

26.02.2019
A+
A-

Etimesgut Belediye Başkan Adayı Celal Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında suç duyurusunda bulundu.

CHP ve İyi Parti’nin Etimesgut Belediye Başkan Adayı Celal Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 20 Şubat 2019 tarihinde Etimesgut’ta ve 25 Şubat 2019 tarihinde Yozgat’ta gerçekleştirdiği mitinglerde tarafına yönelik gerçekleştirilen FETÖ’cü söylemleri gerekçesiyle Recep Tayyip Erdoğan hakkında suç duyurusunda bulundu.

Çelik yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanının konuşmalarıyla kendisini kamuoyu önünde küçük düşürmeye ve itibarsızlaştırmaya çalıştığını ifade etti.

“İFTİRALARA, TEHDİTLERE BOYUN EĞMEDİM”

Yaşanılan süreçte bir kişiye yapılacak en ağır hakaretin FETÖCÜLÜK suçlaması olduğu halde dayanaksız bir biçimde tarafına FETÖCÜ iftirası atıldığını söyleyen Çelik, “Bu iftiralar 2011 yılında tam da FETÖ mensubu kişilerce yaratılan hukuksuz ortam nedeni ile severek yaptığım hakimlik mesleğinden istifa etmeme ve bu hain yapıyla mücadele eden Recep Tayyip Erdoğan’dan çok daha önce bu mücadeleye başlamama rağmen atılıyor. Ben bugüne dek başta FETÖ tarafından olmak üzere bir çok kez iftiralara, tehditlere uğradım ve hiç birine de boyun eğmedim. Buna da pabuç bırakmam, bunun bilinmesi gerek” diye konuştu.

“ETİMESGUT’TA DEĞİŞİM YAKIN”

Çelik FETÖ komplolarına uğradığının ve tamamen aklandığının altını çizerek, “Ben bu komplolar karşısında eğilmemişim, bükülmemişim, yılmamışım, yorulmamışım her zaman dik durmuşum. Kendileri Cumhuriyeti geriletmek için FETÖ ile el ele verirken, ben Atatürkçü bir yargıç olarak bu illegal yapılarla mücadele ettim. Varsa hala bir dertleri mahkemeler orada gereğini yapsınlar, yapmıyorlarsa ben bir vatandaş olarak bu iftiraların hesabını hukuk önünde soracağım. Cumhurbaşkanı da yapılan anketlerde gerçeği görüyor o yüzden bu FETÖ iftiralarına gerek duyuyor. Etimesgut’ta değişim yakın, Ankara’da değişim yakın ” ifadelerini kullandı

(Kaynak: Yeniçağ)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.