Esgin: Bursa’yı sağlık yatırımlarının başkenti yapacağız!

14.08.2018
A+
A-

AK Partinin gülen yüzü Bursa Milletvekili Dr. Mustafa Esgin, mazbatasını alır almaz Bursa’da program dahilindeki sağlık yatırımlarını masaya yatırmıştı.

Bursa temasları sonrası soluğu Ankara’da alan Eskin, kendiside bir dönem Bursa’nın ekmeğini yiyen, suyunu içen Bursa Erkek Lisesi mezunu, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile özel görüştü.

Yaklaşık 1 saat süren ikilinin görüşmesinden, Bursa’ya sağlık yatırımlarının planlanan tarihlerden önce bitirileceği müjdesini veren Bakan Koca; “Bursa Milletvekili hemşerim Dr. Mustafa Eskin’in ziyaretinden müteşekkirim. Sayın Eskin’in sahadaki gözlemleri, halen inşaatları devam eden sağlık komplekslerimizin bitirilme aşamasının arifesi olan iç imalat sürecine girdiğini gösteriyor. Sağlık hafife alınabilecek bir husus değildir. Komplekslerimizin 1 yıla kalmadan hizmete girebilmesi için tüm fedakarlığı yapacağız” dedi.

Milletvekili Mustafa Esgin ise ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Bakanımız sayın Dr. Fahrettin Koca ile Bursamıza daha çok sağlık hizmetinin nasıl sağlıklı bir şekilde gelmesi için neler yapabilirizi konuştuk. Komplekslerin en kısa süre içinde bitirileceği müjdesini aldık. Sağlık turizminin Bursa’ya yansımaları konularında fikir alış verişinde bulunduk. Bursa olarak bu konuda bir eylem planımız var. Kendisi ile belirli zamanlarda bu konuları paylaşacağız. Karşılaştığımız sorunlarda Bakanlıklar yanımızda olacak. Artık Osmanlı’nın başkenti olan Bursa’nın hakkını vereceğimiz yatırımların temeli yakın zamanda atılacak” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.