Escape Room’da son durak Bursa oldu…

28.12.2018
A+
A-

Sıra dışı zihin oyunları turnuvası Red Bull Escape Room’da heyecan devam ediyor. 27 Ekim’de başlayan ve aklın sınırlarını zorlayan turnuvada son elemeler Bursa Podyum Park AVM’de başladı. 30 Aralık tarihine kadar sürecek elemelerin sonunda en iyi süreyi elde eden takım, 23 ülkenin katılacağı Red Bull Escape Room Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.

Bu yıl ikincisi düzenlenen Red Bull Escape Room Dünya Şampiyonası Türkiye elemeleri Bursa elemeleri ile devam ediyor. Yaratıcılık, mantık, görsel düşünme, bellek ve stratejinin fark yarattığı turnuvada dünyanın en başarılı kaçış odası takımı aranıyor.

Oyuncuların 20 dakika içinde bütün gizemleri ve çok oyunculu bilmeceleri çözmek için zihin becerileriyle iletişim yeteneklerini ortaya koymak zorunda olduğu Red Bull Escape Room’da Türkiye elemelerinin sonuna gelindi. Sırasıyla Konya, Kayseri, İzmir, Antalya, Ankara, Eskişehir ve İstanbul’da gerçekleşen Red Bull Escape Room Bursa elemeleri 28 Aralık tarihinde Bursa Podyum Park AVM’de başladı.

Ankara elemelerinde 10 dakika 39 saniye ile odadan kaçmayı başaran Find&mind takımının liderlikte bulunduğu Red Bull Escape Room 30 Aralık’ta sona erecek. Türkiye elemelerinde en iyi sürede odadan kaçmayı başaran takım Mart 2019’da 23 ülkenin katılımıyla gerçekleştirilecek Red Bull Escape Room Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etme şansı yakalayacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.