Erken doğan bebekler için İyilik Pazarı’nda buluşacaklar

Erken doğan bebekler için İyilik Pazarı’nda buluşacaklar
20.07.2018
A+
A-

Erken Doğan Bebekleri Yaşatma Derneği (ERDODER), Türkiye’de bebek ölümlerinin en büyük sebeplerinden biri olan, erken doğumda ortaya çıkan komplikasyonlarla mücadele etmek için İzmir şubesi öncülüğünde “İyilik Pazarı”nda iyiliğin sesini yükseltmeye hazırlanıyor.

Türkiye’de bebek ölümlerinin yüzde 75’i, erken doğan bebeklerin hayatlarını kaybetmesi sonucunda gerçekleşiyor. Erken doğumlarda ortaya çıkan ve ölüme sebebiyet veren komplikasyonlarla savaşmak adına ailelere maddi ve manevi destek sağlayan ERDODER,  iyiliğin sesini İzmir’den yükseltmek adına “İyilik Pazarı” etkinliğinde gönüllüleri ile buluşmaya hazırlanıyor.

Evrim Akın’dan anlamlı destek

Ünlü sanatçı Evrim Akın’ın da katılımlarıyla gerçekleşecek etkinlikte,  birbirinden şık ürünler erken doğan bebekleri yaşatmak için satışa sunulacak. Etkinliğin ana sponsoru MCM Seramik’in galerisinde, 25 Temmuz 2018 Çarşamba günü saat 16.00’da başlayacak olan İyilik Pazarı’nın diğer sponsorluklarını ise SHE PR&CREATIVE Ajans, 1453 Osmanlı ve Movenpick Otel üstleniyor.

Sponsorların da destekleriyle çok anlamlı bir işin altına imzalarını attıklarını belirten ERDODER İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Biriçim Didem Özkardeş, “Bebek ölüm oranları, tüm dünyada ülkelerin gelişmişlik düzeyininin bir göstergesi olarak kabul ediliyor. Ülkemize baktığımızda ise bebek ölümlerinin yüzde 75’inin erken doğan bebeklerinin hayatını kaybetmesiyle yaşandığı görülüyor. Ülkemizin geleceği olan bebeklerimizi yaşatabilmek ve bu zorlu süreçte ailelerimize destek olmak adına çıktığımız bu yolda, çok önemli bir etkinliğe imza atıyoruz. Başta yönetim kurulu arkadaşlarımızın özverili çalışması, sponsorlarımızın desteği ve bizlerden desteğini esirgemeyen Evrim Akın’ın anlamlı katılımıyla gerçekleşecek İyilik Pazarı etkinliğimizle, iyiliğin sesini İzmir’den yükselteceğiz. Bebeklerimizin yaşamasına katkı sağlamak isteyen herkesi, İyilik Pazarı’na bekliyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.