Erkan Can da İYİ Parti’de aday adayı istifa furyasına katıldı

Erkan Can da İYİ Parti’de aday adayı istifa furyasına katıldı
14.01.2019
A+
A-

Millet ittifakı çerçevesinde Hayri Türkyılmaz’ın CHP Mudanya Belediye Başkan Adayı olarak adının açıklanmasıyla partisinden istifa eden İYİ Parti Mudanya Belediye Başkan Aday Adayı Erkan Can, Demokrat Parti’den Mudanya Belediye Başkan Adayı oldu.

İYİ Parti Bursa Kurucu İl Yönetim Kurulu üyesi olan Erkan Can, yarın saat 19’da Mudanya Demokrat Parti İlçe Başkanlığı’nda düzenlenecek törenle Demokrat Parti’den Mudanya Belediye Başkan adaylığını açıklıyor.

31 Mart’ta yapılacak yerel yönetimler seçimlerinde Demokrat Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı olan Erkan Can, “Mudanya’da el ele birlikte çalışarak, hiç kimseyi kırmadan, incitmeden ve ötekileştirmeden bir yönetim sergileyeceğiz” dedi.

Tüm Mudanyalıları ve partilileri aday açıklama törenine davet eden ve ‘’Sizlerin de desteğiyle başaracağız. Yolumuza Demokrat Parti ile devam etme kararı almış bulunmaktayız. 2014’de de aday olduğum parti ile devam ediyoruz’’ açıklamasını yapan Erkan Can, Mudanya’yı hep birlikte AŞK ile yönetmeye var mısınız. Samimi ve içten, sevgiyle, kırmadan Mudanya’ya CAN katmaya var mısınız’’ şeklinde konuştu.

Mudanya Belediye Başkanlığı çalışmalarına üç ay önce başlayan ve eşiyle birlikte mahalle mahalle, ev ev çalmadık kapı bırakmayan Erkan Can, ‘’Mudanyalıların büyük teveccühüyle karşılanıyoruz. Mudanyalı hemşehrilerime verdiğim adaylık sözünden geri dönmeyerek Demokrat Parti ile yoluma devam ediyorum’’ dedi.

Yerel yönetimler konusunda uzman olan Erkan Can, 2014 yılında yapılan yerel yönetimler seçimlerinde yine Demokrat Parti’den Mudanya Belediye Başkan Adayı olarak çalışmıştı. Ve bu seçimde Demokrat parti Türkiye genelinde binde 16 oy alırken, Erkan Can Mudanya’da yaptığı başarılı çalışmayla yüzde 6 oy almıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.