Erdoğan: Oruç Reis’e saldıracak olursanız bedelini ağır ödersiniz

Erdoğan: Oruç Reis’e saldıracak olursanız bedelini ağır ödersiniz
13.08.2020
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Oruç Reis’e saldıracak olursanız bedelini ağır ödersiniz dedik ve ilk cevabı aldılar.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Oruç Reis’imize sakın saldırmayın, saldıracak olursanız bunun bedelini ağır ödersiniz dedik ve bugün ilk cevabı aldılar.” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da 75. Yıl Cumhuriyet Anfi Tiyatro ve Kültür Merkezi’nde AK Parti 19. Kuruluş Yıl Dönümü programına katılıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “AK Parti, milletimizin özlemlerinden ve taleplerinden doğmuştur. AK Parti, sadece milletimize yaslanan bir partidir.” dedi.

Erdoğan, “AK Parti’nin hamurunu milletimiz yoğurmuştur, kumaşını millet dokumuştur. Bütün başarılarımızın bereketi ülkemize ve milletimize aittir.” şeklinde konuştu.

Erdoğan Doğu Akdeniz’deki gelişmelere ilişkin, “Oruç Reis’imize sakın saldırmayın, saldıracak olursanız bunun bedelini ağır ödersiniz dedik ve bugün ilk cevabı aldılar.” bilgisini paylaştı.

Erdoğan sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Türkiye’nin 14 Ağustos 2001’den bugüne kadar neler yaşadığını asla unutmamalıyız. Özellikle 3 Kasım 2002 seçimlerinin ardından AK Parti’yi, hükümet eden ama iktidar olamamış bir parti haline dönüştürmek için oynanan oyunları hep aklımızda tutmalıyız.”

(AA)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.