Erdoğan: Ekonominin sorumlusu benim, seçimden sonra düzelecek!

28.03.2019
A+
A-

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan partisinin adayı Mehmet Özhaseki’ye destek istemek için Ankara’nın Elmadağ ve Haymana ilçelerinde konuştu.

Haymana’da yaptığı konuşmada konominin sorumlusunun kendisi olduğunu söyleyen Erdoğan, ekonomideki tablonun seçimden sonra düzeleceğini söyledi:

“SEÇİMLERDEN SONRA DÜZELECEK”

“Hedeflerimiz doğrultusunda yatırıma, üretime, büyümeye, istihdama destek verecek bir ekonomik yapının inşası için çok önemli adımlar atacağız, işte o zaman çiftçilerimizin girdi maliyetleri de düşecek ve tarlanın bereketi de artacak. Sizlere afaki, ucu açık, belirsiz bir gelecekten söz etmiyorum, seçimlerden sonraki birkaç ay içinde tüm bu adımları inşallah atmış, hasılasını da toplamış olacağız”

“ÇİFTÇİNİN SORUNUNU HEMEN ÇÖZERİM DİYEN, YALAN SÖYLÜYOR”

Çiftçinin üretimdeki girdilerinin arttığını kaydeden Erdoğan, bu girdilerin fiyatını düşüreceğini söyleyenlere sert çıktı: “Türkiye’nin ekonomisine yönelik saldırıların kur-faiz-enflasyon şer üçgeninde yol açtığı sarsıntı, çiftçilerimizin girdi fiyatlarını olumsuz etkiliyor. Her kim çıkıp bu girdilerin fiyatlarını hemen düşüreceğim diyorsa, emin olun yalan söylüyor.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.