Erdem, Nilüfer’de vatandaşlarla iç içe..

Erdem, Nilüfer’de vatandaşlarla iç içe..
09.02.2019
A+
A-

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, ilçedeki kahvehaneleri ziyaret ederek, vatandaşların sorun, görüş ve önerilerini dinledi.

Erdem, Akçalar, Fadıllı ve Başköy mahallelerindeki kahvehaneleri ziyaret etti. Mahalle sakinleriyle çay içip sohbet eden Erdem, kentliliğin en önemli özelliklerinden birinin sosyalleşme olduğunu söyledi.

Vatandaşların bir araya geldiği kahvehanelerde mahallelerin sorunlarının tartışıldığına değinen Erdem, bu nedenle kahvehane ziyaretlerini çok önemsediğini belirtti.

Erdem, mahalle muhtarlarının da eşlik ettiği ziyaretlerde, şöyle konuştu:

“Mahalleli olmak demek, birlik olmak, bir arada olmak demek. Daha güçlü bir yönetim için

mahallelinin de yönetime fikir ve önerileriyle katılmasının gerekliliğine inanıyorum. Mahalle

komitelerimiz bunun için varlar. Yine de sokağa çıkmak, vatandaşın yaşam alanlarına konuk olmak, sohbet etmek benim için çok önemli. Bu bakımdan yeni dönemde de ziyaretlerimizi sürdüreceğiz.”

EVLERE DE KONUK OLDU

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, davet üzerine bazı vatandaşların evlerine de konuk oldu.

İlk olarak Vanlı bir aile tarafından misafir edilen Erdem, Nilüfer Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi ailelerin her zaman yanında yer aldıklarını ve almaya devam edeceklerini söyledi.

Ev sahibi Kemal Örge de Bursa Van İli ve İlçeleri Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Asker Karataş’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Erdem’i ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, Nilüfer’de yaşayan Vanlıların seçim yarışında Turgay Erdem’i destekleyeceğini ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.