Emine Yıldız, İYİ Parti Bursa Kadın ve Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı oldu

Emine Yıldız, İYİ Parti Bursa Kadın ve Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı oldu
26.06.2019
A+
A-

İYİ Parti Bursa Kadın ve Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı görevine Emine Yıldız getirildi.

Bursa’da kadına yönelik çalışmalarda bulunan ve tüm kurum-kuruluşlar, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşları ile kadın çalışmalarını uzun yıllar yürüten Emekli Bursa Valiliği Kadının Statüsü İl Başkanı Emine Yıldız, İYİ Parti Kadın ve Sosyal Politikalar İl Başkan Yardımcısı olarak göreve başladı.

YILDIZ: ‘YAPACAK ÇOK ŞEYİMİZ VAR’

İYİ Parti Bursa Teşkilatı 17 ilçenin kadın başkan yardımcıları ile bir araya gelerek ilk toplantısını gerçekleştiren Kadın ve Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Emine Yıldız, ‘’İYİ Partili kadınlar olarak Bursa’da yeni bir dönemin startını veriyoruz. Bursa’da yapacak çok işimiz, söyleyecek çok sözümüz, yürüyecek çok yolumuz var. Her zaman kadınlarımızın yanında olacağız. Geliştireceğimiz projelerle kadınlarımızın sorunlarını gündemde tutmaya çalışacağız. Bugün 17 ilçe kadın başkan yardımcımız ile ilk toplantımızı gerçekleştirerek yol haritamızı belirledik’’ diye konuştu.

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Yahya Bahadır ise yaptığı açıklamada, Kadın ve Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Emine Yıldız’a çalışmalarında başarılar dileyerek, ‘’Partili kadınlarımızın etkin ve verimli çalışarak başarılı işlere imza atacaklarına inanıyoruz’’ dedi.

Bu arada Yurdanur Oktay’ın da İYİ Parti Bursa Teşkilatında İl Başkan Danışmanı  olarak görev yapacağı öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.