Ekrem İmamoğlu’na yapılan kumpasa AKP’lilerden tepki

Ekrem İmamoğlu’na yapılan kumpasa AKP’lilerden tepki
29.05.2019
A+
A-

AKP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Elif Şahin Keleş’in kumpasına AKP’li isimlerden de tepki geldi…

29 Mayıs 2019 Çarşamba 01:03Bu haber 1826 kez okundu.

Seçilmiş İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu dün Habertürk’te Didem Arslan Yılmaz’ın moderatörlüğünde “Türkiye’nin Nabzı” programında soruları yanıtladı.

Programda İmamoğlu’nun “Gelin Türkiye’yi beraber yönetelim. 24 Haziran’da yetki alan AK Parti. Ne bekası? Kim daha vatansever? Bu ülkenin 82 milyon vatanseveri var. Terör örgütlerine karşı hep beraber dimdik ayaktayız” sözleri ise AKP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Elif Şahin Keleş tarafından çarpıtıldı.

AKP’li Keleş, sosyal medya hesabından bu sözlerin montajlanmış bir halini paylaştı.

Montajlı videoda, Ekrem İmamoğlu’nun “PKK’ya FETÖ’e özellikle yabancı basının Türkiye üzerine İstanbul seçimleri üzerinden tartıştığı konuştuğu meselelere ilişkin bir mesajınız olur mu” sorusuna “Gelin Türkiye’yi beraber yönetelim” dediği görülüyor.

Keleş’in paylaşımı, özellikle sosyal medyada büyük bir tepki çekti. Paylaşımı görenler “FETÖ benzeri” bir hamleyle İmamoğlu’na “kumpas” kurulduğu yorumunu yaptı.

‘KARALAMA KAMPANYASI DEVAM EDERSE…’

AKP’li Elif Şahin Keleş’in kumpasına AKP’li isimlerden de tepki geldi. AKP’ye yakın televizyon yorumcusu Ömer Turan, sosyal medya hesabından, “İftira ile, yalan ile, montaj ile hiçbir yere gelinemez” diyerek söz konusu montaja tepki gösterdi. Turan, “Ekrem İmamoğlu’na yönelik iğrenç karalama kampanyası devam ederse sadece ona oy vermekle kalmam aynı zamanda seçim kampanyası için de çalışırım” dedi.

AKP eski Milletvekili Şamil Tayyar da, sosyal medya hesabından, “Montaj video, orantısız ve gereksiz saldırılarla CHP adayının mağduriyet algısına hizmet edenleri görünce… AK Parti’de seçim kampanyasını yürüten SKM ve Strateji ekibinin sadece partide değil kontrolsüz paralel yapılara ilişkin de önlem alması zaruri hale geldi” diye yazdı.

Sosyal medyada “Sağlam İrade” ismiyle yer alan AKP’li Taha Ün de, AKP’li Elif Şahin Keleş’in yaptığı montaja tepki gösterdi. Ün, “Dün pelikan kontenjanından Ak Parti il yk üyesi olan şahsın köpürtmesiyle başlayan iftira ve montaj furyası tam gaz devam ediyor. FETÖ’cülük fikirden ziyade bir metod müktesebatıdır” derken, “FETÖ ne yapıyorsa aynısını yapıyorsunuz. montaj haberler, masabaşı gazetecilik. farklı bir sonuç bekliyor musunuz cidden?” dedi.

(Sondakika Türk)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.