Ekonomik kriz, AK Partili vekillerin odasına kadar girdi!

Ekonomik kriz, AK Partili vekillerin odasına kadar girdi!
06.01.2020
A+
A-

AK Parti iktidarı ekonomik krizi görmezden gelse de krizin etkisi AK Partili vekillerin odasına kadar dayandı. Borç ertelemesi isteyen ya da hak edişlerini alamayan pek çok kişinin AK Partili vekilleri Meclis’te ziyaret ederek talepte bulundukları belirtiliyor.

AK Parti iktidarı giderek derinleşen ekonomik krizi reddetse ve görmezden gelse de kriz mağdurlarının artık AK Partili isimlerin odalarına kadar geldiği öğrenildi. AK Partili vekillerin Meclis’teki odalarına hak ediş ödemelerini alamayan ya da çeşitli zorluklar nedeniyle borçlarının ertelenmesini isteyen çok sayıda kişinin geldiğini söylüyor.

GazeteDuvar’da yer alan habere göre, AK Partili yönetici ve milletvekilleri her ne kadar kamuoyuna dönük açıklamalarında ekonomik sorunları “kriz” olarak nitelendirmese de kriz mağdurlarıyla en çok yine onlar karşı karşıya geliyor. AK Partili milletvekilleri Meclis’teki odalarında hak ediş ödemelerini alamayan ya da çeşitli zorluklar nedeniyle borç ertelemesi isteyen, destek ya da teşvik arayanların akınına uğruyor.

“ACI OLAN, İŞ TAKİPÇİLERİ ARTTI”

AK Partililer için bu ziyaretler ne yeni ne de ilk ama bir AK Partili siyasetçi, “Acı olan iş takipçileri arttı” diyor. Milletvekillerinin odasının bulunduğu halkla ilişkiler binasında bu şekilde birçok kişinin dolaştığını anlatan milletvekili, “Ziyarete geliyor, daha sonra ‘ufak bir işimiz’ var diyerek bizden yaşadığı sorun ya da taleple ilgili yetkililere telefon açmamızı istiyor. Bu şekilde iş takibini yaptığı kişiden komisyon alan o kadar çok kişi türedi, çok yaygınlaştı” diye anlatıyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.