Edebali’den şehit annelerine anneler günü ziyareti

Edebali’den şehit annelerine anneler günü ziyareti
12.05.2018
A+
A-

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, vatan için canlarını feda eden şehitlerin ailelerini ziyaret ederek şehit annelerini anneler gününde yalnız bırakmadı.

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, vatan ve millet için canlarını veren şehitlerin emanetlerine sahip çıkmaya devam ediyor. Anneler gününde şehit annelerini yalnız bırakmayan Başkan Edebali, şehitlerin geride bıraktıkları yakınlarını kendi ailesinden ayrı görmediğini söyledi.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Şehit Asteğmen Ömer Fidan, Şehit Polis İbrahim Akın ve Şehit Jandarma Yakup Saraç’ın ailelerini evlerinde ziyaret etti. İlk olarak Şehit Asteğmen Ömer Fidan’ın annesi Nurşen Fidan ve babası Ali Fidan’ı ziyaret eden Başkan Edebali, daha sonra Şehit Polis İbrahim Akın’ın annesi Şehriban Akın, babası Ferhat Akın ve Şehit Jandarma Yakup Saraç’ın annesi Mürrüvet ve babası Tevfik Saraç’ın evlerine konuk oldu. Vatan için canlarını gözlerini kırpmadan feda eden şehitlere çok şey borçlu olduklarını vurgulayan Başkan Edebali, anneler gününde şehit annelerinin yanlarında olmak istediğini söyleyerek,” cennet ülkemizin bir karış toprağı için bedenini siper ederek canlarını şanlı sancağımızın göklerde özgürce dalgalanması için teslim eden Mehmetçiklerimize minnet borçluyuz. Şehit annelerinin her zaman yanındayız. Şehitlerimizin emanetlerini sahipsiz bırakmıyor annelerimizin anneler gününü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

‘KAHRAMANLARIMIZIN EMANETİ BAŞIMIZIN TACIDIR’

Gazilerin ve şehit yakınlarının vatanın kendilerine emaneti olduğunu hatırlatan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırım Belediyesi olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da büyük Yıldırım ailesinin en fedakar mensupları olan kahramanlarımızın yanında olmaya, dertleriyle dertlenmeye devam edeceğiz. Kahraman askerlerimiz ülkemizin birliği için sağlıklarını kaybederken ve canlarını verirken, gazilerimiz ve şehitlerimizin geride bıraktıkları yakınlarını da kendi ailemizden ayrı görmüyoruz. Belediyemiz bünyesindeki Şehit Yakınları ve Gazi Masası ile yıl boyunca kendileriyle bir araya geliyor, taleplerini alarak kısa süre içerisinde yerine getiriyoruz” diye konuştu. Zalimlere karşı mazlumların umudu olan aziz bir milletin, bir ümmetin mensupları olduklarını belirten Başkan Edebali, “Ülkemiz üzerinde planlanan hain oyunlar kahramanlarımız tarafından bozulmaya devam edilecek. Biz bir oldukça birlik oldukça hainlerin planları boşa çıkacak. Bu vesile ile terörle mücadele esnasında hakka yürüyen şehitlerimize Cenab-ı Hak’tan rahmet diliyorum” şeklinde görüşlerini ifade etti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.