E-imza ile doküman peşinden koşma devri bitti

14.09.2018
A+
A-

İşletmeler için iş yükü olan imza takibini sorun olmaktan çıkaran İmzala-Gönder, operasyonel maliyetlerde %75 tasarruf sağlıyor. E-imza ve mobil imza ile hukuki geçerliliğe sahip dokümanlarla çalışma olanağı sağlayan ürün hata payını azaltırken, verimliliği ise %75 oranında artırıyor.

Bankacılık talimatları, sözleşmeler, sigorta formları ve satış kontratları gibi imzalama süreçlerini kolaylaştıran İmzala-Gönder, imza gerektiren dokümanların imza yetkilileri arasında otomatik olarak dolaştırılmasını sağlıyor. Dokümanların elektronik veya mobil imza ile imzalanmasını sağlayan uygulama, maliyetin yanı sıra zamandan da tasarruf avantajı sunuyor. E-GÜVEN tarafından kurumların imza yükünü hafifletmek amacıyla hizmete sunulan ürün, şirketlerin yıllık operasyonel maliyetlerini %75 azaltıyor.

Hata payını azaltıyor, verimliliği %75 artırıyor

Kullanıcılara formları anında kontrol edip düzeltme olanağı sunan ürün, hata payını azaltıyor. İş süreçlerini hızlandırıyor, şirket verimliliğini %60–75 oranında arttırıyor. İmzala-Gönder sayesinde imza takibi kurumlar için iş yükü olmaktan çıkıyor. Yetki verilmeyen kişilerin dokümanları okumasına izin verilmiyor ve dokümanların gizliliği korunuyor.

Mobil yöneticilerin işleri kolaylaştı

İmzala-Gönder ile dokümanın başka kişilere veya sistemlere aktarılabilmesi ve sistemde tanımlı kullanıcılar arasında dolaşımı sağlanıyor. Sisteme tanımlanabilen imza süreci profilleri sayesinde birden çok kişinin imzasını gerektiren belgeler otomatik olarak bir sonraki imzacıya iletiliyor. Bilgisayarın yanı sıra mobil uygulamadan da işlem yapmaya olanak sağlayan İmzala Gönder, mobil yöneticilerin onay işlemlerini kolaylaştırıyor.

Tüm departmanlarda kullanılıyor

İmzala-Gönder, bankacılık ve ödeme talimatlarının yanı sıra hukuk, insan kaynakları, muhasebe ve finans departmanlarında kullanılabiliyor. Ayrıca bayiler arasında iletişimde kolaylık sağlıyor. Ürün, imza bekleyen doküman olması halinde kullanıcılara SMS ve e-posta yoluyla uyarı da gönderebiliyor.

Bankacılık işlemleri ve ödeme talimatları artık daha hızlı

Islak imzalı evrakların kurum içinde ve dışında dolaştırılmasının nakit ve vakit kaybına neden olduğuna dikkat çeken E-GÜVEN Genel Müdürü Can Orhun, “İhtiyaç temelli ve fayda odaklı bakış açımızın ürünü olan İmzala-Gönder, kurumsal hayatı kolaylaştıran bir çözüm. Sadece bankacılık işlemleri için örnek vermek gerekirse; bu ürün sonrasında bankaya faks çekilmesine, ödeme talimatı sonrası bankanın aranarak teyit alınmasına, bankayla kurum arasında gerçekleştirilmesi gereken sayısız telefon görüşmelerine ve e-mail gönderimlerine gerek kalmıyor. İmzala-Gönder, kısa bir sürede kurumların iş süreçlerini elektronik imzalı olarak gerçekleştirmelerini mümkün kılıyor.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.