Dünya 3.’sü Cenk İldem’den Başkan Kerimoğlu’na antrenman sözü

Dünya 3.’sü Cenk İldem’den Başkan Kerimoğlu’na antrenman sözü
30.09.2019
A+
A-

Dünya Güreş Şampiyonası’nda grekoromen stil 97 kiloda bronz madalya kazanan milli sporcu Cenk İldem, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Kerimoğlu, Cenk İldem’den dünya şampiyonluğu istedi.

Kazakistan’ın başkenti Nur Sultan’da düzenlenen şampiyonanın üçüncü gününde Cenk İldem, Gürcü Giorgi Melia ile bronz madalya maçında karşılaştı. Büyükler kategorisinde ilk kez Dünya Şampiyonası’na katılan Melia’yı 4-1 yenen 33 yaşındaki milli güreşçi, bronz madalyanın sahibi oldu.

Milli güreşçiyi başarısından dolayı kutlayan Başkan Dr. Bülent Kerimoğlu, göreve seçildiği günden bu yana spora ve sporculara çok büyük bir emek verdiklerini dile getirdi. Bakırköy Belediyesinin verdiği ücretsiz yaz ve kış spor kurslarıyla birçok genci Türk sporuna kazandırdıklarını söyleyen Başkan Kerimoğlu, milli sporcumuz Cenk İldem’den hem 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda altın madalya, hem de beraber antrenman sözü aldı.

Destekleri için Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’na teşekkür eden İldem:  “Tüm Türkiye’nin ve sizlerin desteğinizi boşa çıkarmamak için çalışmalara devam edeceğiz.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.