DOSABSİAD Bowling Turnuvası’nın kazananı belli oldu

20.12.2018
A+
A-

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (DOSABSİAD) düzenlediği ve bu yıl 7’ncisi gerçekleştirilen Geleneksel DOSABSİAD Bowling Turnuvası büyük heyecana sahne olan final turuyla sona erdi.

Anatolium AVM Rainbowl Bowling Salonu’nda düzenlenen turnuvada DOSABSİAD üyesi firmaların takımları birinciliği kazanmak için kıyasıya mücadele verdi. Toplamda 24 takımın yarıştığı turnuvada, finale kalan 12 başarılı takım, bowling hünerlerini sergileyerek, takım arkadaşları ve diğer takımlarla beraber eğlenceli dakikalar geçirdiler. DOSABSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri de final heyecanı yaşayan takımları yalnız bırakmayarak, heyecanlarına ortak oldular.

Turnuvanın sonunda başarılı olan takımlar ödüllerini DOSABSİAD Yönetim Kurulu Üyelerinin ellerinden aldılar. Bowling turnuvasında 3’üncü olan takım Polyteks’e ödülünü DOSABSİAD Sayman Üyesi Fatih Tuğral, 2’inci olan Floteks’e ödülünü DOSABSİAD Başkan Yardımcısı Adnan Kar verdi. Turnuvanın şampiyonu olan takım Seray Tekstil ise ödülünü DOSABSİAD Başkan Yardımcısı Adnan Şarmen’in elinden aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.