Dev markalardan mağazalarını kapatma kararı

Dev markalardan mağazalarını kapatma kararı
19.03.2020
A+
A-

Boyner, YKM, Mavi, Yargıcı, Mudo, İpekyol ve Beymen, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle Türkiye’deki tüm mağazalarını 19 Mart 2020 tarihinden itibaren geçici olarak kapatacaklarını açıkladı.

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) vakaları Türkiye’de de artmaya devam ederken giyim markaları, tedbir amaçlı mağazalarını geçici olarak kapatma kararı aldı.

Boyner ve YKM, Covid-19 salgını nedeniyle Türkiye’deki tüm mağazalarını 19 Mart 2020 tarihinden itibaren geçici olarak kapatacaklarını açıkladı.

Mavi’nin sosyal medya hesabından ‘Mavi için çok değerlisiniz’ başlığıyla yapılan bir diğer paylaşımda “19 Mart tarihinden itibaren ülke çapındaki Mavi mağazalarının faaliyetlerine geçici bir süreliğine ara veriyoruz” denildi.​Yargıcı ve İpekyol ise, benzer bir açıklamayla mağazalarını geçici olarak kapatacağını açıkladı.

Beymen ve Mudo’nun açıklamasında da, mağazaların koronavirüs tedbirleri kapsamında geçici olarak kapatıldığı kaydedildi.

Salgın nedeniyle geçici olarak kapatılan mağazalara Vakko, Faik Sönmez, M&S, D’S Damat, AYVA, Roman, Çift Geyik Karaca, Twigy, Desa ve Sportife de eklendi.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.