Demokratlar, Keles için iddialı…

Demokratlar, Keles için iddialı…
20.01.2019
A+
A-

Demokrat Parti’de uzun bir zamandır kapalı olan Keles İlçe Başkanlığına ataması yapılan Kayaali Argın hızlı başladı.

Geçen hafta yönetimini oluşturan Argın, ilçe binasında yaptığı açıklamada iddialı konuştu. İlçe binasının açılışına DP Bursa İl Başkanı Çağrı Kaplan, MKK Üyesi Metin Engin, DP İlçe Başkanları ve teşkilatlar yalnız bırakmadı.

Yoğun ilgi gören açılışta Argın; “Dağ yöresinin önemli merkezlerinden olan Keles’imizi tekrar, demokrat ruh ile kavuşturmak ve ayağa kaldırmak için göreve talip olduk. Şimdiden, eskiden partililerimiz olan büyüklerimizin teveccühü ile karşılaştık. Kelesli vatandaşlarımız bilir ki, başı sıkıştığında gidecekleri ilk kapı bizim kapımızdır. Çünkü biz vatandaşlarımıza yardımı bir karşılık beklemeden yaparız. Allah’a şükürler olsun ki; şimdi bu kapıyı tekrar açmak, baba ocağını tüttürmek yönetimimize nasip oldu. Tüm Keleslilere kapımız açıktır” dedi.

KALEYİ TESLİM ALIN

DP Bursa İl Başkanı Çağrı Kaplan; “Yıllardır kapalı olan ilçe teşkilatımızı, ateşten gömlek giyerek sorumluluğu üstüne alan sayın Argın ve ekibine teşekkür ediyorum. Mutluluğumuzu tarif etmek için cümleler yeterli gelmez. Keles, Demokratların dağ yöresinde yıllarca kalesini, omurgasını oluşturmuş bir ilçemizdi. Şimdi de aynı inancı yaşıyorum. Arkadaşlarımızın 2004’de iktidara verdikleri emaneti teker teker alacaklarına inancım tamdır. Çıktığımız tolda Allah bizleri sizlere karşı utandırmasın. Önümüzdeki hafta birkaç ilçemizin belediye başkan adaylarını sizler ile buluşturacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.