Demokratlar Bursa’da şaha kalkacak!

25.10.2018
A+
A-

Demokrat Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı’na Avukat Ersin Aktaş aday oldu.

DP Osmangazi İlçe Başkanı Çağrı Kaplan’ın il başkanlığına atanmasının ardından boşalan ilçe başkanlığı görevine halen İlçe Başkan Yardımcısı olan Avukat Ersin Aktaş aday oldu.

DP Osmangazi İlçe Binası’nda adaylık açıklaması yapan Avukat Ersin Aktaş, ‘’72 yıllık çınarımız olan Demokrat Parti’nin, Kırat’ın, 34 ilinden daha büyük olan Osmangazi İlçesi’nin yönetimine önümüzdeki üç yıllık dönem için  talip olduğumuzu huzurunuzda sizlerden aldığım güç ile ilan etmek üzere bulunuyoruz’’ dedi.

Bursa’da ve ülke genelinde eşit ve özgür bir dünyaya kavuşmanın hayalini gerçekleştirmek için çok çalışacağını belirten Avukat Ersin Aktaş, adaylık açıklamasında şunları söyledi:

‘’İyi niyet ve temiz duygularla bu millete ve insanlığa hizmet etmek için bir araya gelmiş olan bu değerli insanlar; inanıyorum ki başta Bursamız’da ve devamında tüm ülke genelinde yaşayan, her ferdin eşit ve özgür olduğu, her ferdin adaletten pay aldığı, herkesin özgürlük içerisinde ve hakça paylaşıma sahip bir ülke inşa edilmesinin, bu yürekli insanlara nasip olacağını kesin bir gözle görmekteyiz.

Rahmetli Cumhurbaşkanımız sayın Süleyman Demirel’in dediği gibi; ‘Demokratların mücadelesi, bozkırla yeşilin mücadelesidir.’

1946 yılından bugüne kadar Türkiye için hep doğru bir yol demiş adalet demiş Demokrat Parti geleneğinin, bu günkü emanetçileri olarak Osmangazi’ye yeni bir rota çizmek üzere burada bulunmaktayız.

Adaletsizliğin, hukuksuzluğun, eşitsizliğin, işsizliğin en ciddi hissedildiği bu günlerde ‘herkes için adalet, herkes için demokrasi, herkes için doğruluk’ diyerek üreten bir toplum olabilmek için bu yola çıkıyoruz.

Bu bağlamda yaklaşmakta olan yerel seçimlerde de Demokrat Parti Osmangazi Teşkilatı olarak üzerimize düşen vazifeyi en iyi şekilde yerine getireceğimize içimizde en ufak bir şüphe dahi bulunmamaktadır. Sizlerin de 31 Mart 2019 günü yapılacak olan yerel seçimlere Osmangazi olarak damga vuracağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Son olarak sözlerimi şu değerli dizilerle bitirmek istiyorum

Ey büyük Atatürk,

Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim,

Varlığım Türk varlığına armağan olsun,

Ne mutlu Türküm diyene... diyerek bitiriyor, şu an burada bulunan ve burada olmasa da manevi desteğini eksik etmeyen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Avukat Aktaş’ı Demokrat Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı’na adaylık açıklamasında, İl Başkanı Çağrı Kaplan, MKK üyeleri Metin Engin, Sıtkı Öcal ve Rıfat Haliç ile ilçe yönetimleri il ve ilçe başkanları yalnız bırakmadı.

28 Ekim 2018 Pazar günü saat 14.00’da Ördekli Kültür Merkezi’nde yapılacak kongre sonrası Avukat Ersin Aktaş, görevi İl Başkanlığı’na atanan Çağrı Kaplan’dan devralacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.