Davutoğlu cephesinden yeni partinin adına ilişkin açıklama

Davutoğlu cephesinden yeni partinin adına ilişkin açıklama
11.12.2019
A+
A-

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ekibinde yer alan, AK Parti’nin eski Genel Başkan Yardımcılığı, eski Manisa Milletvekilliği de yapmış olan Doç. Dr. Selçuk Özdağ’ın paylaşımı kulisleri hareketlendirdi.

Gün içerisinde siyaset ve medya kulislerinde Davutoğlu’nun kuracağı partinin ismiyle ilgili pek çok iddiada bulunulmuştu.

Son olarak da Davutoğlu’nun kuracağı yeni partinin isminin “Huzur” olabileceği iddia edildi. Davutoğlu’nun yakın ekibinde yer alan Selçuk Özdağ, sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki resmi hesabından yaptığı “Huzurunuz için HUZURUNUZDAYIZ…” açıklamasıyla yeni partinin adının “Huzur” olacağı iddialarını kuvvetlendirdi.

Paylaşımının ardından Odatv’ye konuşan Selçuk Özdağ, yeni siyasi partinin adının “Huzur” olmayacağını ancak bu paylaşımının bir “slogan” olduğunu aktardı. “Partimizin ismi için Bizim Parti, Bir Parti, Yaşam ve Adalet Partisi gibi seçeneklerin yanında sürpriz bir ismi de gündemde tutuyoruz” diyen Selçuk Özdağ, partilerinin ismini Cuma günü yapacakları basın açıklamasıyla duyuracaklarını dile getirdi.

Yeni parti için genel merkez binasını da tuttuklarını dile getiren Özdağ, “Parasını ödedik yatay bir bina tuttuk bazıları gibi ‘yatay yatay’ deyip uzun binalarda oturmayacağız” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.