Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Mansur Yavaş için şok sözler: Bedelini öder!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Mansur Yavaş için şok sözler: Bedelini öder!
19.03.2019
A+
A-

Katıldığı TV programında yerel seçimler için konuşan AK Parti Genel Başkanı Erdoğan Mansur Yavaş’ı hedef aldı.

“BEDELİNİ ÖDER”

Erdoğan, Millet İttifakı’nın Ankara adayı Mansur Yavaş için “Seçimlere girebilse dahi, seçimden sonra bunun bedelini kendisi ödeyeceği gibi bedelini Ankaralılara da ödetme durumuna düşürür” dedi.

Erdoğan şunları söyledi: “Burada iki aday yarışıyor. Birisi Yavaş. Ama bir diğeri Mehmet Özhaseki. Bunları benim partilim olduğu için söylemiyorum. Futbol takımı tutar gibi siyasi parti tutmamak gerekiyor. Bu zat zaten yuvarlanıyor. Kökeni MHP’li. Geldi CHP’den iki kez girdi, kaybetti.

Özhaseki 5 dönem Kayseri’yi yönetti. Kayseriyi nereden aldı, nereye getirdi. Bu çok önemli. Bunun dışında ben tabii orada 5 dönem başkanlık yapınca ‘seni Ankara’ya almamız lazım’ dedim. Ve Mehmet Bey’i yanıma aldım. Milletvekili oldu. İlk etapta kendisini Çevre ve Şehircilik Bakanı yaptık. Bu bakanlığın da belediyelerle ilgili bir çok işlevi var. Mehmet Bey de bu işlerde işi çok iyi bilen bir arkadaşımız. Bu arada tabii Mehmet Bey’in üzerine çok önemli bir yük de yıktık. Güneydoğu çukurlarla aşılmıştı. Terör örgütü çukurlarla delik deşik etmiş. Bitişik nizam evlerde de apartmanlar aşağıdan tünellerle birbirine bağlanmıştı. Mehmet Bey’e bunları yıkmamız lazım dedim. Buradaki insanlara biz konutlarını yapıp vereceğiz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.