Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na şok suçlama!

28.02.2019
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzurum mitinginde halka hitap etti. Kılıçdaroğlu’na tepki gösteren Erdoğan, ”Sen darbecisin darbeci, darbecilerle berabersin” dedi.

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

”BAY KEMAL SEN DARBECİSİN”

Bugün 28 Şubat yani 28 Şubat 1997 postmodern darbesinin demokrasimiz adına o utanç gününün 22. yıldönümü. Yani benim başörtülü kızlarım üniversitelere alınmadığı günün bir yıldönümü. Bu çileleri bu CHP ile çektik. Bu CHP zihniyetidir bu. Camilerimizi ahıra çeviren bu CHP zihniyetidir. O zaman başörtülü kızlarımızı odalarda hesaba çeken rektör yardımcısı hanım daha sonra CHP’nin milletvekili oldu biliyorsunuz. Bizimle yan yana geldiklerinde başka konuşuyorlar sırtlarını döndüklerinde başka. Bizi aldatamazsınız. Bugün Türkiye’nin beka meselesinden söz ettiğimizde bazıları bunu istihza ile karşılıyor. Türkiye son 6 yıldır tarihinin hiçbir döneminde olmadığı kadar çok sayıda saldırıya maruz kaldı. Bay Kemal Yenikapı’da gece 23.15 tankların arasından geçmek suretiyle Bakırköy Belediyesi’ne giden sen değil miydin? Bir telefondan haykırışla milletim sokaklara dökülmüştü. Bay Kemal bütün bu tabloları Bakırköy Belediyesi’nde kahvesini yudumlayarak izliyordu. Bay Kemal, sen darbecisin darbeci, sen darbecilerle berabersin. Geçmişinizde de zaten bu var. Kendinizi aklayamazsınız. Menderes’le iki arkadaşının ipini çekenlerin zihniyeti neyse senin zihniyetin de odur. Şimdi de bölücü terör örgütü ile berabersin. Nereye kaçıyorsun? ‘

‘ŞİMDİ YOKLUK KUYRUĞU YOK VARLIK KUYRUĞU VAR”

Sizin CHP olarak tarihinizde yokluklar kuyruğu vardı Bay Kemal. Şimdi yokluk kuyruğu yok varlık kuyruğu var. Fiyatlar yarı yarıya indi.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.