Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında YSK kararını değerlendirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında YSK kararını değerlendirdi
07.05.2019
A+
A-

Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da seçimlerin yenilenmesine tepki gösterenler hakkında, “Yanlış yapıyorsunuz, herkes haddini bilecek” ifadelerini kullandı.

YSK’nın İstanbul seçimlerinin yenilenmesi yönünde aldığı kararın ardından partisinin grup toplantısında konuşan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, YSK’yı eleştirenler hakkında, “Bazı işadamı grupları dün açıklanan bu karardan sonra garip garip açıklamalar yapıyor. Güzel. Bundan sonra da tabikî bizden bu tavırlarınızla bir normalleşmeyi konuştuğumuz dönemde sizler seçim hukukun işletildiği yerde böyle bir açıklama yaparsanız bunlar anormalleşmeyi getirir. Yanlış yapıyorsunuz, önce herkes haddini bilecek. Herkes işini yapacak. Bizim de buna göre bakışımız değişecek” ifadelerini kullandı.

Erdoğan, “Teşkilatıma sesleniyorum; sandıklar noktasında bu işi kontrol etmemiz gerektiğini hatırlatmak istiyorum. İşi hafife almamak gerekiyor. Ekonomimizin güvenliğini en az sınırlarımızın güvenliği kadar önemli görüyoruz. Ekonomide yaşanan dalgalanmanın nedenini doğru okuyamazsak fena olur. Bu dayatmaya karşı biz milletimizle istiklalimize ve istikbalimize sahip çıktıkça ülkemize yönelik saldırılar artıyor” dedi.

(Yeniçağ)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.