Cumhurbaşkanı Erdoğan koltuğunu devretti

Cumhurbaşkanı Erdoğan koltuğunu devretti
23.04.2019
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha 23 Nisan dolayısı ile koltuğunu  6. sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Ozan Sözeyataroğlu’na bıraktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Nisan kutlaması kapsamında koltuğunu, temsili olarak 6. sınıf öğrencisi Ozan Sözeyataroğlu’na bıraktı. Öğrencileri kabulünde konuşan Erdoğan “Umutlarınızı hiçbir zaman kaybetmeyin. Hayallerinizin önüne hiçbir engel koymayın. Sizler fetihlerle dolu büyük bir milletin evlatlarısınız” dedi.

Minik Cumhurbaşkanı bir gazetecinin sorduğu “Milli Eğitim Bakanı’nın tatil sürelerine ilişkin yaptığı bir açıklama var. Ara tatilller konusunda. Bu açıklama için ne düşünüyorsunuz?” diye sordu. Temsili Cumhurbaşkanı Ozan Sözeyataroğlu bu soruya “Kabinemle bu konu hakkında görüşeceğiz. Ben açıkçası doğru bakıyorum” diye yanıt verdi.

“KABİNEDE REVİZYON VAR MI?”

Minik Cumhurbaşkanı “Yeni Cumhurbaşkanlığı sistemi nasıl gidiyor? Kabinede bir revizyon olacak mı?” şeklindeki soruya ise “Kabinemde ilk günüm… Değişiklik düşünmüyorum. Bence sistem de başarılı bir şekilde ilerliyor” yanıtını verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Sözeyataroğlu’nun bu yanıtına “Benim söyleyeceklerimi söyledi ya…” diye gülerek tepki verdi.

KILIÇDAROĞLU YANITI

Minik Cumhurbaşkanı, Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırıya ilişkin soruya ise “Telefonu ben de yok onun için arayamayacağım. Her türlü şiddete karşıyım” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.