Cumhur İttifakı; ’13 saatlik kesinti incelenmesin’ dedi

Cumhur İttifakı; ’13 saatlik kesinti incelenmesin’ dedi
30.05.2019
A+
A-

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, Anadolu Ajansı için verilen araştırma önergesinin AKP ve MHP’nin oyları ile reddedildiğini söyledi.

Meclis mesaisinin başlamasının ardından İYİ Parti, Anadolu Ajansı’nın seçim akşamı 13 saatlik kesintisine ilişkin araştırma önergesi verdi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada İyi Parti tarafından Meclis’e verilen önergenin AK Parti ve MHP’nin oylarıyla reddedildiğini belirtti.

Türkkan paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 

“Anadolu Ajansı’nın seçimlerde sergilediği tutum ve seçim üzerinde toplumu yanıltıcı manüplasyon yapmak suretiyle işlediği suçun araştırılmasına yönelik İYİ Parti Grubu olarak verdiğimiz araştırma önergesi, Ak Parti ve MHP’nin oyları ile reddedildi.”

31 Mart yerel seçimlerinde yüzde 75 oyla Pursaklar Belediye Başkanı seçilen Ayhan Yılmaz’ın istifasını da değerlendiren İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, istifaların devamının geleceğini belirtirken, seçimlerde ağır yara alan AKP içinse “Uçuruma doğru sürüklenen bir otobüs” ifadelerini kullandı.

(yuzdeyuzhaber.com)

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.