Çoban Ateşi Hareketi yaz sonunda partileşme kararı aldı

Çoban Ateşi Hareketi yaz sonunda partileşme kararı aldı
19.04.2019
A+
A-

Rifat Serdaroğlu: Vatan ortak paydasında Anayasamızın ilk 6 maddesini gönlüne ve kafasına yerleştiren herkese gönlümüz ve kapımız açıktır. Türk Milletini yeniden bütünleştirip, demokratik rejimimizi tuğla-tuğla tabandan tavana doğru yeniden kuracağız.

Eski Bakanlardan Rifat Serdaroğlu liderliğinde merkez sağın önemli siyasetçilerinin başlattığı Çoban Ateşi Hareketi yaz sonunda partileşme kararı aldı.

Adana, Çanakkale, Antalya ve İzmir’de geniş katılımlı toplantılar düzenleyen, her toplantıda halktan büyük ilgi ve destek gören Çoban Ateşi hareketi bu yaz sonunda partileşme kararı aldı.

Hareketin Lideri eski bakan Rifat Serdaroğlu sitemizde de yayınlanan bugünkü köşe yazısında Çoban Ateşi Hareketi’nin teşkilatlanma sürecinin devam ettiğini yaz sonunda 81 İl ve 921 İlçede teşkilatlanmanın tamamlanacağını belirtti.

Serdaroğlu, mevcut muhalefet partileriyle AKP’nin, demokratik seçimlerle ülke yönetiminden uzaklaştırmanın mümkün olmadığını belirterek “Türk Devletinin en uçtaki kılcal damarlarına kadar girmiş bu ittifakın, bünyeden koparılıp atılmasının tek yolu ve altın anahtarı, Merkez Sağda kurulacak Çağdaş-lâik Cumhuriyet-Hukuk Devleti-Sosyal Devlet-Özgürlükçü- Atatürk ilkelerini savunan vatanseverlerin buluşacağı bir partidir. Bunun için ÇOBAN ATEŞİ HAREKETİNİ kurduk” ifadelerini kullandı.

(Kaynak: medyasiyaset.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.