CHP’li Özkoç: Ahmet Hakan’ın CHP’ye akıl vermesinden bıktık!

CHP’li Özkoç: Ahmet Hakan’ın CHP’ye akıl vermesinden bıktık!
02.05.2020
A+
A-

CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya milletvekili Engin Özkoç, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan’ın CHP’ye akıl vermesinden bıktıklarını söyledi.

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, bugünkü köşesinde CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel’in siyaseti sertleştirdiğini yazdı.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan’ın “Özgür Özel’in siyaseti sertleştirmesi CHP’nin ne işine yarayacak?” yazısına yanıt olarak “Siyaseti sertleştiren Özgür Özel değil, sizin yalan, gerçekleri gizleyen gazeteciliğiniz” dedi.

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan’ın CHP ile ilgili yazısına Engin Özkoç’tan yanıt geldi. CHP Sakarya Milletvekili ve Grup Başkanvekili Engin Özkoç, “Ahmet Hakan’ın CHP’ye akıl vermesinden de bıktık!” dedi.

Ahmet Hakan’ın “Özgür Özel’in siyaseti sertleştirmesi CHP’nin ne işine yarayacak?” başlıklı yazısının ardından Twitter’dan açıklama yapan Özkoç, “Akıl verme, gazetecilik yap kardeşim, zaten gazeteciliği iyi yaparsan bu vatana bir Cumhurbaşkanı’nından bile büyük hizmet etmiş olursun. Siyaseti sertleştiren Özgür Özel değil, sizin yalan, gerçekleri gizleyen gazeteciliğiniz” ifadelerini kullandı.

(Yeni Gaste)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.