CHP’li Gürsel Tekin: Hata yaptık!

CHP’li Gürsel Tekin: Hata yaptık!
24.11.2019
A+
A-

Muharrem İnce’nin açıklamalarını değerlendiren CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, “Konuyu ciddiye alarak hata yaptık. Genel Başkanımız kısa sürede meseleyi çözecektir” ifadelerini kullandı.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Muharrem İnce’nin açıklamalarını Haber Global’de değerlendirdi. Gürsel Tekin şunları ifade etti:

“CHP’yi ayakta tutun gelenekleri, kurallarıdır.  Türkiye gündemini öteleyen ve hepimizi üzen bir olaydır. Genel Başkanımız kısa sürede meseleyi çözecektir. Sayın İnce söyledikleri çok ağır laflardı. CHP’de tabi ki yanlış siyasetçiler olabilir, ama bunların CHP’yi esir alacak güçler olduğuna inanmıyorum. Aile içerisinde böyle meseleler olabilir, kardeşçe çözülecektir.  Baştan itibaren bu meseleyi yok saysaydık bu duruma gelmeyecekti. Biz bu konuyu ciddiye alarak biraz hata yaptık. Bu tartışmadan dolayı CHP’de bir değişim olacağına inanmıyorum.  CHP tüm bu meselelerin üstesinden gelecektir, biraz sabırlı olun.”

ÖZTRAK: “SAKİN OLMALIYIZ”

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, twitter’dan yaptığı açıklamada, “Sarayın CHP’ye kurmaya çalıştığı kumpasın değirmenine hiç bir partilimizin su taşımaması ve sakin olmamız gereken günlerdeyiz. Sarayın bu operasyonla milletimizin gerçek gündemini karartma çabası boşa çıkacak, milletimizin partimize olan teveccühü daha da artacaktır.” ifadelerini kullandı.

(Yeni Gaste)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.