CHP’li Erkan Aydın, kampanya paralarını sordu

CHP’li Erkan Aydın, kampanya paralarını sordu
29.04.2020
A+
A-

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a “Biz Bize Yeteriz Türkiyem Kampanyası” kapsamında kaç para toplandığını ayrıca yapılan yardımların nerelere harcandığını sordu.

Korona virüs salgınına karşı ekonomik dayanışma kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı Biz Bize Yeteriz Türkiyem Kampanyası’yla ilgili CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a soru önergesi verdi.

“YAPILAN YARDIMLAR NERELERE HARCANDI?”

Başlatılan kampanya için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk tarafından paylaşılan hesap numaraları ve SMS bilgilerinin ardından Mart ve Nisan aylarında kamu kurum ve kuruluşları, özel kuruluşlar ve vatandaşların kampanyaya destek sağladığına değinen Aydın, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay’a şu soruları sordu:

“Mart ve Nisan aylarında  “Biz Bize Yeteriz Türkiyem Kapmanyası” nda ne kadar yardım toplandı? Yapılan yardımlar nasıl harcandı? Kimlere yollandı? Fonda halen ne kadar TL bulunmakta? Bundan sonraki süreçte nasıl bir harcama planı yapılmakta?”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.