CHP’den Bahçeli’nin yeniden seçim açıklamasına jet yanıt!

09.04.2019
A+
A-

Devlet Bahçeli’nin 31 Mart İBB seçimlerine yönelik, “Yeni seçim düşünülebilir” sözlerine CHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Özgür Özel; “Bu seçimlerin kazananı Ekrem İmamoğlu’dur” ifadeleriyle yanıt verdi.

Bahçeli, 31 Mart İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerine yönelik  “Yeni seçim düşünülebilir” demişti. Bu sözlere CHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Özgür Özel, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, yine Bahçeli’nin seçim gecesi “Kazanmak için 1 fazla oy yeterlidir” ifadesini hatırlatarak tepki gösterdi. Özel mesajında “Bu vicdansızlıktır” ifadelerini kullandı. Özgü Özel

İşte Özel’in o mesajı:

“Bahçeli, seçim gecesi Binali Yıldırım 3500 oy öndeyken ‘Kazanmak için 1 fazla oy yeterlidir’ dedikten 9 gün sonra Ekrem İmamoğlu 15000 oy önde bitirince ‘Yeni seçim düşünülebilir’ Bu vicdansızlıktır. Toplum vicdanı rahattır. Bu seçimlerin kazananı Ekrem İmamoğlu’dur.”

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, resmi olmayan sonuçlara göre Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiği 31 Mart yerel seçimleri ile ilgili yaptığı değerlendirmede “Yeni bir seçim de düşünülebilir. Bunun süresi 60 gündür. 60 günden sonraki ilk pazar günü seçim yapılabilir. Seçim yenileme demokrasinin bir gereğidir” demişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.