CHP: ‘THY, kendini AKP’nin tur şirketi mi sanıyor?’

CHP: ‘THY, kendini AKP’nin tur şirketi mi sanıyor?’
12.07.2019
A+
A-

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, THY’nin yeni uçağına Eren Bülbül’ün anısına Maçka ismi verilmesini alkışladığını belirterek, “THY’nin Trabzon’da düzenlediği program için AKP’li 4 vekile yapılan davet CHP’li ve İYİ Partili vekillere neden yapılmadı?” diye sordu.

THY’nin yeni uçağına Eren Bülbül’ün anısına Maçka ismi verdi. CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, THY’nin bu amaçla Trabzon’da düzenlediği etkinliğe AKP’li vekilleri davet edip, CHP ve İYİ Partili vekillere davette bulunmamasına tepki göstererek “Bu ayrımcı tutumu kınıyor ve açıklama bekliyoruz” dedi.

THY’nin yeni uçağına Eren’imizin anısına Maçka isminin verilmesini alkışlıyoruz.

Ve soruyoruz, THY’nin Trabzon’da düzenlediği program için AKP’li 4 vekile yapılan davet CHP’li ve İYİ Partili vekillere neden yapılmadı?

THY, AKP’NİN TUR ŞİRKETİ Mİ?

Sosyal medyada CHP’li vekil Kaya’nın paylaşımını alıntılayarak soruyu yineleyen gazeteci İsmail Saymaz ise, “THY, Eren Bülbül kardeşimizin anısına yeni aldığı uçağa ‘Maçka’ adını veriyor. Uçak ilk seferini Trabzon’a yapıyor. Buraya kadar güzel. İlk sefere AKP’li dört Trabzon vekili çağrılırken, CHP ve İyi Parti’nin vekilleri davet edilmiyor. THY, kendini AKP’nin tur şirketi mi sanıyor?” diye sordu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.