Erdem, Bursalı iş insanlarıyla buluştu

Erdem, Bursalı iş insanlarıyla buluştu
15.02.2019
A+
A-

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, BALKANTÜRKSİAD (Balkan Rumeli Sanayicileri ve İşadamları Derneği) yönetim kurulu ve üyeleriyle bir araya gelerek kent sanayisi ve ekonomisi hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Erdem, kent yönetiminde Bursa’nın sanayicilerinin ve iş insanlarının adeta bir ekip ruhuyla çalışarak etkin rol oynamasının önemine vurgu yaptı. BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İskender İskenderoğlu ve Fatih Şakir’in de hazır bulunduğu toplantıda Erdem, kent yönetiminde yeni dönemde de birlikte hareket edeceklerini söyledi.

Bu kapsamda, kentin ekonomi nabzını elinde tutan BALKANTÜRKSİAD gibi kuruluşların Nilüfer’in çağdaşlaşması ve kalkınmasındaki rolüne dikkati çeken Erdem, şunları söyledi:

“Türkiye’de birçok konuda ilk olan ve örnek teşkil eden Nilüfer Belediyesi, yeni dönemde de iş dünyasının fikir ve önerileriyle daha da gelişen bir kent olacaktır. Bizler için BALKANTÜRKSİAD, ülke ekonomisine katkısı nedeniyle son derece önemli bir kuruluş. Kenti daha da yaşanılabilir hale getirmek, katkı sağlamak amacıyla birlikte çaba sarf edeceğiz. Çağdaş bir Nilüfer’i çocuklarımıza emanet etmek için desteğinizi bekliyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.