CHP Bursa İl Kadın Kollarında görev dağılımı

CHP Bursa İl Kadın Kollarında görev dağılımı
06.05.2020
A+
A-

Mart ayı başında gerçekleşen Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Kadın Kolları kongresinde başkanlığına seçilen Aysel Okumuş ve ekibi Covid-19 salgını nedeniyle sosyal mesafeye özen gösterilen maskeli toplantıda biraraya gelerek görev dağılımı yaptı.

Kongre sürecinde Türkiye’de görülmeye başlanan Covid-19 vakaları nedeniyle, seçim sonrası dönemde de topluca birarada bulunmamak için çalışmalarını çok özel koşullarda yürüten Bursa İl kadın Kolları’nın il binasında yaptığı toplantıda, icra heyeti şöyle belirlendi:

İl Sekreteri Aylin Yılmaz, Örgütten Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Gülşah Gülsün, İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Fatma Özgür, Eğitim Sekreteri Aylin Saka, Bilişimden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Eda Bayraktar, Eylem ve Etkinliklerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nurten Özcan.

CHP Bursa İl Kadın Kolları bünyesinde oluşacak komisyonlarda görev alacaklar da bu toplantıda saptandı. Neriman Aslan Çevre Komisyonu, Berna Çakır Kültür ve Sanat Komisyonu, Ayten Levent Sosyal İşler Komisyonu, Canan Akgündüz ise Hayvan Hakları Komisyonu’nda görev aldı.

CHP Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Okumuş toplantıyı açarken yaptığı konuşmada, Corona Virüs salgını nedeniyle olağanüstü günlerin yaşandığını hatırlatarak, gecikmeli de olsa biraraya gelmekten mutluluk duyduğunu söyledi. Okumuş, mevcut ortamda sağlık koşullarına azami özen gösterilerek çalışmalara devam edileceğini vurguladı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.