Chess Masters’ta Marmara’nın en iyileri belli oldu

16.10.2018
A+
A-

Türkiye Satranç Federasyonu ve Red Bull’un ortaklaşa düzenlediği Red Bull Chess Masters’ta büyük heyecan Marmara Bölgesi elemeleriyle devam etti.

Ülkenin 7 bölgesindeki satranç sporcularını dünyada ilk kez düzenlenen bir formatta buluşturan organizasyonda elemelerden galip çıkan Ataberk Eren, Bahadır Özen, Anar Aliakbarov ve Şeyma Zeynep İncecik, 20 Ekim’de İstanbul’da tarihi dokusuyla dikkat çeken Sirkeci Garı’nda yapılacak büyük finalde Marmara’yı temsil edecek.

Farklı formatıyla dikkat çeken satranç turnuvası Red Bull Chess Masters’ta büyük heyecan devam ediyor. Türkiye’nin 7 ayrı bölgesinde yapılacak online elemelerin dördüncüsü Marmara Bölgesi’nde gerçekleştirildi. Benzersiz ‘yıldırım’ satranç formatıyla bir ilke sahne olan turnuvanın Marmara Bölgesi elemelerinden galip çıkan Ataberk Eren, Bahadır Özen, Anar Aliakbarov ve Şeyma Zeynep İncecik, 20 Ekim’de İstanbul’da tarihi dokusuyla dikkat çeken Sirkeci Garı’nda yapılacak büyük finalde Marmara’yı temsil etme hakkı kazandı.
Premium Chess tarafından özel olarak tasarlanan online satranç platformunda yapılan bölge elemeleri 18 Ekim’de sona erecek. Hızlı tempoda yapılacak büyük final ise 20 Ekim’de İstanbul’da tarihi dokusuyla dikkat çeken Sirkeci Garı’nda gerçekleştirilecek.

İstanbul’daki büyük finalde 7 bölgeden 8 takım ve 8’i kadın 32 satranç sporcusu şampiyon olmak için mücadele edecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.