Cavit Çağlar: ‘Bursaspor çok güzel bir hava yakaladı’

30.11.2018
A+
A-

Devlet Eski Bakanı Cavit Çağlar, OLAY Medya’da ağırladığı Samet Aybaba’yı kutladı.

Aybaba’nın yaptığı işlerle takımı yeniden ayağa kaldırdığını ifade eden yeşil beyazlı kulübün efsane başkanı Cavit Çağlar, “Çok güzel bir hava yakalandı. Taraftarımız takımına sahip çıkıyor, gençlerimiz de takımda şans buluyor. Bu atmosferin bozulmamasını temenni ediyorum” dedi.  Bursaspor’un efsane başkanlarından Devlet Eski Bakanı Cavit Çağlar’ın, dün önemli bir misafiri vardı…

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, dostlukları eskilere dayanan Çağlar’ı, OLAY Medya’da ziyaret etti…

Oldukça keyifli geçen Cavit Çağlar-Samet Aybaba buluşmasında yeşil beyazlı takımın son durumu ele alınırken, geçmişe de nostaljik bir yolculuk yapıldı…

Samet Hoca’yı, Bursaspor’u yeniden keyifle izlenen bir takıma dönüştürdüğü için kutlayan Devlet Eski Bakanı Çağlar, şunları söyledi:

AKHİSAR MAÇI MUHTEŞEMDİ“

Samet hocamız, Bursaspor’u yeniden ayağa kaldırdı… Akhisar maçını hep birlikte izledik… Belki kötü başladılar ama ikinci yarıda oynadığı futbol muhteşemdi… Bence, devrenin sonunda attığımız gol de takımı motive etti… Anlamlı bir sonuç oldu. Bursaspor’un böyle bir galibiyete ihtiyacı vardı zaten.

Hocamızın da işi kolay değil. Ama ben kendisine teşekkür etmek istiyorum çünkü; Bursaspor’u yeniden özüne döndürmeye başladı… Kadroya baktığımda altyapımızdan yetişen gençleri görüyorum ve gururlanıyorum. Çok da başarılılar.”

TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLDULAR

Bursaspor’un Samet Aybaba önderliğinde bu sezon Türkiye’deki bütün kulüplere de örnek olduğunu kaydeden Çağlar, “Altyapıya kimse önem vermiyordu… Samet hocamız, gençleri oynatmaya başladı ardından diğer takımlar da aynısını yaptı. Zaten doğrusu da bu bana göre.

Yabancılara değil kendi evlatlarımıza sarılmalıyız. Mesela, Bursaspor’un iki tane pırıl pırıl kalecisi var. Harun’un yokluğunu aratmıyorlar. Okan Koçuk’un ben A Milli Takımımız’da oynayacak seviyede olduğunu düşünüyorum. Aynı şekilde Muhammed Şengezer de arkasından geliyor” dedi.

SABIRLI OLMALIYIZ

Yeşil beyazlı camiaya da seslenen Devlet Eski Bakanı Cavit Çağlar, “Bu sezon çok güzel bir hava yakalandı. Taraftarımız takımına sahip çıkıyor. Hocamız ve futbolcu kardeşlerimiz, elinden gelen her şeyi yapıyor. Gençlerimiz takımda şans buluyor. Bu atmosferin bozulmamasını temenni ediyorum.

Sabırlı hareket ettiğimiz sürece ben Bursaspor’un çok başarıl olacağına inanıyorum. Şimdi üst üste 2 maçımız kendi sahamızda; Erzurumspor ve Antalyaspor. Taraftarımız stadyuma gelsin, destek versin” diye konuştu…

Cavit bey Bursa için çok önemli Samet Aybaba, “Bursa, Cavit Çağlar gibi bir güce sahip olduğu için şanslı” dedi.  Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Türkiye’nin yetiştirdiği önemli değerlerden biri olarak gördüğü Devlet Eski Bakanı Cavit Çağlar’a, “Bursa sizin gibi bir güze sahip olduğu için çok şanslı” dedi.

Misafirperverliğinden dolayı Çağlar’a teşekkür eden Aybaba, “Bursaspor’da görev yapmak, bu şehrin bir parçası olmak bizlere de gurur veriyor. Sizin desteğinizi yakından hissediyoruz. Kulübümüzü, hepimizin katkılarıyla eski günlerine döndüreceğimize inanıyoruz” dedi.

SİZİN DESTEĞİNİZİ HİSSEDİYORUZ

Akhisar galibiyetinin tüm şehre moral verdiğini de ifade eden tecrübeli teknik adam, “Karakterli bir oyuncu grubumuz var. Siz de zaten bunu söylemlerinizde dile getiriyorsunuz. Hem sonuç almaya çalışıyoruz hem de gençlerimizi kazanmaya. Evet kolay değil ama sizlerin, şehrin gücünün yanımızda olduğunu hissetmek bize ayrı bir sorumluluk yüklüyor. İşimizi de keyifle yapmamızı sağlıyor” diye konuştu.

(Kaynak: Olay gazetesi)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.