Çağrı Kaplan: Gelecek, bizimle gelecek!

Çağrı Kaplan: Gelecek, bizimle gelecek!
31.05.2018
A+
A-

Seçime haftalar kala meydanlar ısınıyor. Demokratlar, İYİ Parti ile ittifak yapan ve İYİ Parti listelerinden 24 Haziran’da yapılacak milletvekilliği seçimlerine giren partililerini, Genel Başkanları Gültekin Uysal ve Cumhurbaşkanları adayı Meral Akşener’in birlikte Afyon’da yaptıkları ortak mitingde yalnız bırakmadı.

Bursa teşkilatlarının yoğun katılım sağladığı mitingde Uysal; “Milletin gelecek kaygılarını sonlandırmak için güç birliği yaptık. Atacağımız her adım, Türkiye’ye huzur ve bereket getirecek” dedi.

DP Osmangazi teşkilatının yoğun katılım gösterdiği mitingde ilçe başkanı Çağrı Kaplan; “Genel Başkanımız sayın Gültekin Uysal ve İdare Kurullarımızın 24 haziran seçimleri için yapmış oldukları takvime, Bursa planlamalarına tam kadro olarak katılıyoruz. 24 haziran seçimlerinden iyi bir sonuç çıkacağına inanıyorum” dedi.

AKP, KENDİNE MUHALİF!

Miting sonrası partililer ile bir araya gelen Uysal’a, Bursa’nın Hükümet, Büyükşehir ve Osmangazi Belediyesi yatırımları hakkında bilgi veren Kaplan; “Devleti yönetemedikleri gibi, belediyeleri de borç batağına sürüklemişlerdir. Ramazan ayı münasebeti ile çeşitli kurumların düzenledikleri, her görüşten insanın Ramazan Sofrasına gösterdikleri saygıya rağmen, her gittikleri iftar ve sahur sofralarını adeta AKP’liler nokta mitingine çeviriyor. Bakanını, Milletvekilini, Belediye Başkanlarını dinleyince sanırsınız 16 yıldır Hükümeti, 14 yıldır belediyeleri yöneten DP! Sanki Türkiye’nin 2002’deki iç ve dış borcunu ben 2018’de 13’e katladım! Doları 4,93’e geçen hafta ben çıkardım. 16 yıllık karnesi zayıf olan AKP’nin vaatlerine bakıyorsunuz, sanki adamlar muhalefet! Son 5 yıldır muhalefet partilerinin seçim programlarını harmanlayıp kendilerine seçim defteri çıkarmışlar. Kaynağı nerden bulacaksın diye soruyorlardı, şimdi kaynak 10 numara bulunmuş! Ekonomi rayına oturmadan Türkiye’nin nefes alması mümkün değildir. Türkiye’nin kuruluş değerlerine kavuşturabilecek tek parti Demokrat Partidir” dedi.

PARAN YOK Kİ!

Konuşmasına devam eden Kaplan; “Geçen hafta ilimiz ve büyük bir kısmı benim başkanlığımı yaptığım ilçe olmak üzere sel felaketi yaşadık. Toplamda dere yatağını aşındırıp sorumsuzca imara açtıkları için 200 bina hasar gördü. 2 köy sel suları altında kaldı. Sorumluyu vahşi doğa ilan ettik! Hala çamurunu tahliye edemeyen, binalarının yüzde 70’ni ağır hasara maruz kalmış mağdur vatandaşlarımızın kaderleri ile baş başa kaldıkları bilgisine ulaşıyoruz. Demek ki; bir afet yaşarsak, kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Doğanköy’de yapılan Şehir Hastanesinin kabası biten, şubat 2019’da yerel seçimler öncesi faaliyete geçirileceği dillenmeye başladı. Ulaşım fakiri hastane kompleksi için Bursaray’ın bu yıl 600 milyon yatırım yaparak 5,5 kilometrelik, 4 istasyonlu bir hat için harekete geçtiğini yine basın yolu ile öğrendik. Ulaşım noktasında bazı akıllı kavşaklar dışında, meteliğe kurşun atan Büyükşehir Belediyesinin bu projesi için nerden kaynak bulacağını merak ediyorum. Zira hala aylar önce ortaya atılan Osmangazi Metrosu için bir hareket göremedik de! Tıpkı Acemler ile Nilüfer İstasyonları arasında açılması için sponsor firma bulunmasına rağmen çivi çakılmaması gibi! Sayın Altepe’yi tartışılır bir biçimde istifaya zorlayarak, görevden alınca yatırım noktası Bursa genelinde sözden öteye gidememiştir. Belediye başkanları şunu açıkça söyleyemiyorlar, kral çırılçıplak!” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.