Çağrı Kaplan: 1 Aralık, Demokratlar için milat olacak!

Çağrı Kaplan: 1 Aralık, Demokratlar için milat olacak!
19.11.2019
A+
A-

1 Aralık Pazar günü yapılacak olan “Temsilciler Meclisi” için hazırlıklarını yoğunlaştıran Demokrat Parti’de, Bursa İl Başkanlığı da 17 ilçeden araç kaldırarak üyeleriyle Ankara’ya çıkarma yapacak.

Demokrat Parti Bursa İl Başkanı Çağrı Kaplan yaptığı açıklamada, “Hafta sonu İl Başkanlarımızla birlikte, Genel Başkanımız sayın Gültekin Uysal ve Genel Başkan Yardımcılarımız bir araya gelerek 1 Aralık için yapılacak olan istişareler noktasında görüş alışverişinde bulunduk. 1 Aralık için şunu açıkça söyleyebilirim ki; 1948 yılında kurulan partimiz 1 Başkanvekili ve 2 Bakanını Türkiye’nin demokrasi mücadelesinde şehit vermiş, defalarca darbe ve darbe teşebbüsleri ile iktidardan uzaklaşmış, kirli pazarlıklar ile kapalı kapılar ardında milletimizin hür idaresine ipotek konulmuş olsa da Türkiye’nin ikinci köklü partisi olarak dik duruşundan bir milim taviz vermemiştir. Bu vesile ile aziz şehitlerimiz Menderes, Polatkan ve Zorlu’yu saygı, rahmet ve özlemle anıyorum. 1 Aralık’ta sadece bizim için değil, Türkiye’de kutuplaştırıcı siyasete rağmen kucaklayan tek partisi olan, Türkiye’yi gelecek nesillere taşıyacak olan Demokratlar olarak alınacak kararlar ülkemizin yakın tarihine ışık tutacak ve yuvaya dönüşünde başlangıcı olacaktır.” dedi.

DP’DE GÜRSU’YA TAZE KAN

İl Başkanlığı olarak gençleşme ve yeni üye kazandırma faaliyetlerine devam ettiklerini ifade eden Başkan Kaplan, “Partimizin siyasi misyonu gereği bizden yaşça büyük ağabeylerimiz ve ablalarımızın siyasi tecrübelerinden oldukça faydalanıyoruz. Yeni yol haritamızda ilçe başkanlıklarımızda da zaman zaman bayrak değişikliğine gidiyoruz.’’ diye konuştu.

Demokrat Parti Gürsu İlçe Teşkilat Başkanı Ertan Küçükay’ın da görüşünü alarak Gürsu’da bir değişime gittiklerini aktaran DP İl Başkanı Çağrı Kaplan, sözlerini şöyle sürdürdü:

‘’5 yıldır ilçemizde başarılı siyasi faaliyetlere imza atan İlçe Başkanımız Hasan Arat’ın 31 Mart Yerel Seçimlerinde kendi ilçesinden partimize kazandırdığı Belediye Meclis Üyesi olarak adaylığını koyan Adem Şamlı’yı yeni dönemde ilçe başkanı olarak atarken, Belediye Başkan Adayı olarak aramızda bulunan Erkan Özkan’ı da yönetime aldık. Tecrübelerinden faydalanmak üzere de yeni yönetime Hasan Arat başta olmak üzere Mustafa Gülten, Ömer Asan, Mustafa Armağan ve Satu Şahin’i atayarak yeni dönemde farkımızı ortaya koyduk.”

(Haber: bayrakhaber.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.