BUSMEK’ten üniversiteye hazırlık kursu

13.08.2018
A+
A-

Orta öğretim ile ilgili yardımcı kursları başarıyla sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (BUSMEK), önümüzdeki eğitim-öğretim döneminde üniversiteye hazırlanan öğrencilere takviye eğitimi verecek.

Büyükşehir Belediyesi’nin halka açık en önemli kurumlarından biri olan BUSMEK, ‘hayat boyu öğrenme prensiplerine bağlı eğitim anlayışıyla’ 7’den 70’e tüm insanların hayatlarına dokunmaya devam ediyor. Orta öğretime (8. sınıf-liseye hazırlık) destek kurslarını başarıyla sürdüren kurum, şimdi de üniversite sınavlarına hazırlanan gençler için takviye kursları açıyor. Her yıl ortalama 2 milyon öğrencinin ter döktüğü üniversitelere giriş sınavı, geleceğin teminatı olan gençlerin hayatlarında bir dönüm noktası haline gelmiş durumda. Prestijli bir iş, güvenilir gelecek ve seçkin sosyal çevre için olmazsa olmazlardan biri haline gelen üniversite eğitimi için hazırlık yapan öğrenciler, BUSMEK’in açtığı kurslarla geleceklerine yön verecek. Kurslar, önümüzdeki eğitim ve öğretim yılı için düzenlenecek.

Bursa merkezde yeni dönemde hizmet verecek olan Yeni Karaman Kurs Merkezi ile Mustafakemalpaşa ve Orhangazi ilçelerindeki kurs merkezlerinde organize edilecek eğitimlerde kullanılacak materyaller, öğrencilere ücretsiz dağıtılacak. Öğrenciler, ‘eğitimler sürerken’ seviyelerinin ne durumda olduğunu takip edebilecekleri deneme sınavlarına da alınacak.

Açılacak kurslara başvurmak isteyenler, eğitimlerin verileceği kurs merkezlerine müracaat edebilecek ya da ‘busmek.bursa.bel.tr’ internet adresinden online olarak başvuruda bulunabilecek.

BUSMEK’in üniversite hazırlık eğitimi vereceği kurs merkezleri şunlar;

Yeni Karaman Kurs Merkezi

Yeni Karaman Mah. Yuva sok. No:3 – Osmangazi/Bursa

Telefon           : 0 (224) 757 70 77 – 220 57 61

Mustafakemalpaşa Kurs Merkezi

Yüzbaşı Sabri Bey Mah. Mektep Sok. No:18 Mustafakemalpaşa / BURSA

Telefon           : 0(224) 613 84 94

Orhangazi Kurs Merkezi

Camilkebir Mah. Horhor Sok. Gümüş İşhanı No:8 Kat:4-5-6 Orhangazi / BURSA

Telefon           : 0(224) 573 90 67

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.