BUSMEK kursiyerleri, ‘Renk ve Ahenk’i tuvale yansıttı

BUSMEK kursiyerleri, ‘Renk ve Ahenk’i tuvale yansıttı
12.02.2020
A+
A-

2006 yılından itibaren yaşam boyu eğitim anlayışıyla hizmet veren ve Bursa’nın kültürel ve sosyal gelişimine katkıda bulunan, BUSMEK (Bursa Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları) kent genelinde 30 farklı mekanda faaliyetleri sürdürüyor.

Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde öğretmen Fatih Erbudak tarafından verilen 2018-2019 eğitim yılında kurs gören 24 kursiyerin bazılarının ilk kez gerçekleştirdiği yağlı boya ve karakalemden oluşan “Renk ve Ahenk ” adlı sergide 40 eseri izlenime sundu.

Sergide, Gülnur Akın, Kamuran Gültan Yazan, Nurdan Düzgündikiş, Semiha Güneş, Refiye Eroğlu, Sevinç Bağlayan ve Elif Yaldız Gül’ün çalışmalarının sergilendiği etkinlik, 15 Şubat 2020 tarihine kadar Tayyare Kültür Merkezi’nde ziyarete açık olacak.

Sergide 2 adet resmi bulunan Gülnur Akın çalışmalar hakkında SONHABER16.com’a açıklamalarda bulundu.

Yağlıboya resim çalışmalarına 2013 yılında bir resim öğretmeni arkadaşı sayesinde başladığını ve de günümüze dek devam ettiğini belirten Gülnur Akın, ”Renk ve Ahenk sergimiz, öğretmenimiz Fatih Erbudak’ın uğraşlarıyla gerçekleşmiştir. Bu Sergide bir çok arkadaşımız yaşamlarında ilk defa yağlıboya ile tanıştılar ve de birbirinden güzel eserler çıkardılar. Sergimizin amacı; renk sevgisi sayesinde her kesin resim yapabilecek oluşudur” dedi.

(Haber: Tansel SAYLI / Fotoğraf: Levent KARAOĞULLARI)

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.