BUSİAD, “Deloitte Sohbetleri” toplantısına ev sahipliği yaptı

BUSİAD, “Deloitte Sohbetleri” toplantısına ev sahipliği yaptı
22.11.2017
A+
A-

Deloitte Türkiye ve BUSİAD iş birliğiyle gerçekleştiren “Deloitte Sohbetleri” toplantısında iş dünyasının gündemindeki önemli konular ve güncel değişiklikler ele alındı. Deloitte Türkiye CEO’su Humphry Hatton’ında katıldığı toplantıya, Bursa iş dünyası temsilcileri yoğun ilgi gösterdi.

BUSİAD Evi’nde gerçekleştirilen ve siber güvenlik, vergi reformu, yeni KDV kanunu gibi konuların ele alındığı toplantının açılışında konuşan BUSİAD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ergun Hadi Türkay, siber güvenliğin son yılların en güncel konularından biri olduğuna işaret etti. Toplantının son derece faydalı geçeceğinden emin olduğunu ifade eden Türkay, herkesin keyifle dinleyeceği bir toplantı olması temennisi ile tüm katılımcılara teşekkür etti. Türkay’ın ardından söz alan Deloitte Türkiye İcra Kurulu Üyesi ve Strateji ve İş Geliştirme Ortağı Hasan Kılıç da dünyada yeni iş yapış modellerininve yeni yaşam tarzlarının hayata geçtiğine dikkat çekerek, “Artık eskisi gibi klasik yöntemler değil, daha teknolojik çözümler söz konusu. Günümüzde Endüstri 4.0, veri, analiz ve dijitalleşmeyi konuşuyoruz. Bunları iyi anlamak için hepimizin değişmesi ve kendini geliştirmesi gerek. 5 – 10 yıl sonra bizi ne tür teknolojik yeniliklerin beklediğini şimdiden hayal etmek zor. Yenilik ve dijitalleşme çocuklarımızda başlıyor” diye konuştu.DeloitteTürkiye CEO’su HumphryHatton da globalDeloitte firması adına Deloitte Türkiye ve müşterilerinin son derece önem taşıdığını belirterek,“Yenilikçi dünyada inovasyon ve benzeri konularda önemli gelişmeler oluyor. Bunlara ayak uydurmak bazen hepimize zor gelebilir. Bu tür gelişmelereher zaman hazırlıklı olmakve değişimi takip etmek şart. Bursateknolojiye çok duyarlı ve endüstriyi içselleştirmiş bir şehir. Bursa’nın Deloitte hizmetlerine ihtiyacı olması durumunda üst yönetimimiz her zaman desteğe hazır olacaktır. Kendim ve ekip arkadaşlarım adına verdiğiniz desteğe teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Deloitte uzmanları, önemli konuları ele aldı

Açılış konuşmalarının ardından Deloitte’un alanında uzman konuşmacılarının siber saldırılar ve reel sektör, kişisel verilerin korunması, büyük ve orta boy işletmeler için finansal raporlama standardı, vergi reformu ve beklentiler, yeni KDV ve Gelir Vergisi Kanunu gibi konuları ele aldığı toplantıya geçildi. Toplantıda siber saldırılar ve reel sektörle kişisel verilerin korunması konusunda Deloitte Türkiye SiberRisk Danışmanlığı Lideri Burç Yıldırım ve Risk Danışmanlığı Kıdemli Müdürü Cihan Salihoğlu birer konuşma yaparken, Büyük ve Orta Boy İşletmeler İçin Finansal Raporlama Standardı ile ilgili de Deloitte Türkiye Denetim Hizmetleri Lideri Gaye Şentürk ve Denetim Hizmetleri Ortağı Işıl Bilgin katılımcıları bilgilendirdi. Toplantının son bölümünde de vergi reformu ve beklentiler, yeni KDV ve Gelir Vergisi Kanunu gibi konular, Deloitte Türkiye Vergi Hizmetleri Lideri Ahmet Cangöz ve Vergi Hizmetleri Ortağı Orhan Kahraman tarafından masaya yatırıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.