Bursa’ya hayvan bakımevi müjdesi

Bursa’ya hayvan bakımevi müjdesi
28.11.2017
A+
A-

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Büyükşehir Belediyesine bağlı tam teşekküllü bir bakımevinin müjdesini verdi.

Bursa Hayvanlarla Yaşam Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Sibel Akıncı, Banu Baltacı, Hürriyet Nadir Karaaslan, Fatma Türkan Sert ve Şükrü Yaşar Bakan Veysel Eroğlu ile görüştü.

Dernek Başkanı Akıncı tarafından bakana çiçek takdim edildi. “Söz veriyoruz, Bursa’ya yakışır bir bakımevi yapılacak diyen Bakan Eroğlu’nu, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş Şu sözlerle destekledi; “İnegöle yaptırdığımız gibi Büyükşehire de bir barınak kazandıracağız. Kedi evleri ve köpek kulübelerinin de isteyen hayvanseverlere dağıtıldığı günde hayvanseverlerin yüzü güldü.”

Dernek Başkanı Sibel Akıncı ise “Orman ve Su işleri bakanımız Veysel Eroğlu,Türkiye’deki tüm canlarımızın sesidir,bugün burada biz Büyükşehir Belediyesi’nden ait tam teşekküllü bir bakımevi talep ettik, bu eksiklik Bursa’mızın yıllardır kanayan yarasıdır, bakımevi yapıldıktan sonra canlar adına beklettiğimiz bir çok projeyi daha kolay hayata geçireceğiz” dedi. Akıncı sözlerine şöyle devam etti;  “Bakımevi sözünü hem Sayın Eroğlu’ndan hem sayın Alinur Aktaş’tan aldık. Canlarımız adına atılacak bu adım hepimizin yüzünü güldürdü. Bursa’mızın tüm Türkiye’ye örnek hayvansever bir şehir olması için çalışmaya devam edeceğiz Bursa’daki en büyük destekçimiz olan Bursa Orman ve Su İşleri Bakanlığı 2.Bölge Bursa Şube Müdürümüz Sayın Ekrem Terzioğlu’na destekleri için çok teşekkür ediyoruz. ”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.